DKNY vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Zalando, Stockmann edustavat DKNY -vaatteita. Näet kaikki sivujemme DKNY -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan DKNY -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

DKNY

DKNY

DKNY eli Donna Karan New York on amerikkalainen tuotemerkki, joka on perustettu New Yorkissa 1989. Se on perustajansa Donna Karanin toinen hieman edullisempi vaatesarja, ja sen lisäksi löytyy Donna Karan tuotemerkki. DKNY on saavuttanut maailmalla suurta suosiota sen hyvin suunniteltujen ja laadukkaiden vaatteiden ansiosta. Yhtiö painostaa muodikkaisiin ja myös pitkäikäisiin vaatteisiin. DKNY vaatteet ovat kohtuuhintaisia ja niiden design huippuluokkaa. DKNY valmistaa vaatteita niin naisille kuin miehillekin.

DKNY naisten mallisto on tyylikkään ajaton, ja yksi suosituimmista vaatekappaleista on Cosy, jo klassikoksi muodostunut kietaisumallinen neuletakki, jolle voi keksiä kymmeniä eri käyttötapoja. DKNY neuleet valmistetaan ylellisistä materiaaleista kuten silkistä ja kashmirista. Suosittuja ovat myös kietaisumalliset mekot, jotka loistavan leikkauksensa ansiosta sopivat monelle eri vartalotyypille. DKNY malliston useat vaatteet ovat mustia, valkoisia, ja harmaita. Myös punaista on jonkin verran käytetty, mutta muuten väriskaala on hillitty, ja vaatteet ovat klassisen kauniita. DKNY naisten vaatemallisto on laaja, ja sen kokoelmiin kuuluvat jakkupuvut, jakut, housut, topit, t-paidat, neuleet, farkut, alusasut, muotoilevat alusasut, takit, nahkatakit, erilaiset liivit, huivit, päähineet, neuletakit ja ulkotakit. Miehille on pukuja, paitoja, huppareita, t-paitoja, neuleita farkkuja, alusasuja, kaulahuiveja, käsineitä ja pipoja.

DKNY tarjoaa paljon muutakin kuin vain huipputyylikkäitä vaatteita. Mallistossa on kenkiä, laukkuja, parfyymeja, ihonhoitotuotteita, kelloja, vöitä, lompakoita, koruja, sukkahousuja.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun