Superdry vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Spartoo, Zalando edustavat Superdry -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Superdry -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Superdry -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Superdry - katumuotia nuorisolle

Superdry

Superdry on englantilainen vaatemerkki, joka ammentaa vaikutteensa miesten ja naisten vaatteisiin Japanin värikkäästä vaatekulttuurista. Merkki yhdistelee ainutlaatuisella tavalla brittiläistä vintagea ja perinteisiä japanilaisia tekstejä, sekä valmistaa vaatteita perinteiseen brittiläiseen tyyliin laatuun ja kestävyyteen pyrkien.

SuperGroup aloitti toimintansa jo vuonna 1985 silloisella nimellä Cult Clothing. Superdy syntyi matkalla Tokioon vuonna 2003, jolloin vaatemerkin perustaja Julian Dunkerton päätti yhdistää voimansa tunnetun suunnittelijan James Holderin kanssa. Ensimmäinen Superdry-myymälä avattiin Lontoon Covent Gardenissa vuonna 2004.

Superdry on saanut maailmanlaajuista tunnustusta, ja brändin tuotteita myydäänkin jo yli sadassa maassa, mukaan lukien Suomessa. Myös julkkikset suosivat Superdryn laadukkaita ja kestäviä vaatteita. Alun perin Superdry nousi julkisuuteen, kun jalkapalloilija David Beckham kertoi pukeutuvansa Superdryn vaatteisiin.

Superdry on urbaani vaatemerkki energistä streetwear-muotia arvostaville nuorille ja nuorekkaille ihmisille. Superdryn monipuoliseen valikoimaan kuuluu muun muassa huppareita, T-paitoja, collegehousuja, takkeja, kenkiä, laukkuja ja muita asusteita. Kaikki vaatteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joilla pyritään takaamaan vaatteiden hyvänä pysyminen ja mukavuus.

Superdry lyhyesti:

• Brittiläisen Superdryn omistaja SuperGroup aloitti toimintansa jo vuonna 1985

• Virallisesti Superdryn toiminta alkoi vuonna 2003 tunnettujen suunnittelijoiden Julian Dunkertonin ja James Holderin yhteistyössä

• Superdrylle tyyppillistä on japanilaisen ja brittiläisen vaatekulttuurin yhdistely

• Superdry myy muun muassa laadukkaita ja kestäviä huppareita, T-paitoja, collegehousuja, takkeja, kenkiä, laukkuja ja muita asusteita

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun