Diesel vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Spartoo, Zalando, Defshop edustavat Diesel -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Diesel -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Diesel -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 7 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Diesel

Diesel

Italialainen Diesel on eräs maailman tunnetuimmista ja suosituimmista nuorisomuodin merkeistä. Se tunnetaan hyvin istuvista ja muodikkaista farkuistaan, mutta Diesel tuoteperheeseen kuuluu paljon muutakin. Mallistosta löytyvät omat kokoelmansa niin naisille, miehille kuin lapsillekin, ja sen vaatteissa voit olla varma, että kuljet muodin huipulla. Naisten mallistossa on farkkujen lisäksi todella kauniisti leikattuja paitoja, sekä t-paitoja jotka sopivat niin juhlaan kuin arkeenkin. Dieselin naisten mekot ovat aivan jumalaisen kauniita, ja niistä löytyy lukemattomia vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlaankin. Mekkomallistosta jokainen voi valita itselleen sopivan mallin, sillä niitä on aivan lyhyistä minimekoista hieman pidempiin malleihin. Dieselin takit ovat varma valinta tyylikkääseen menoon. Kokoelmassa on kauniisti leikattuja jakkuja, tyylikkäitä jakkuja iltamenoihin sekä lämpöisempiä takkeja kylmempään ilmastoon. Naisten farkkuja on kymmeniä eri vaihtoehtoja yhtä monessa eri värissä. Farkkumallien runsaus takaa sen, että jokainen löytää niistä itselleen sopivan mallin.

Miesten Diesel mallisto on täynnä muodikkaita farkkuja useine eri malleineen, ja värivaihtoehtojakin on runsaasti. Miesten tyylikkäät neuleet ja korkealaatuiset t-paidat sekä takit ovat suoraan muodin huipulta. Diesel ei ole unohtanut lapsiakaan, vaan heille on oma upea mallistonsa täynnä muodikkaita farkkuja, paitoja, neuleita ja t-paitoja. Diesel valmistaa myös muodikkaita ja hyvälaatuisia aurinkolaseja sekä naisille että miehille. Dieselin trendikkäät kengät ovat uusinta uutta, ja kenkäkokoelmassa on valittavana muodikkaat ja tyylikkäät kengät koko perheelle. Dieselin kokoelmiin kuuluvat myös ylelliset parfyymit ja miestentuoksut.

Diesel mainos

Dieselin menevässä farkkumainoksessa jorataan oikein kunnolla!


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun