Desigual vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Bubbleroom, Spartoo edustavat Desigual -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Desigual -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Desigual -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Desigual

Desigual

Desigual tunnetaan värikkäistä ja trendikkäistä takeistaan ja mekoistaan, mutta se on paljon muutakin. Tämä espanjalainen vaatemerkki on suosittu ympäri maailmaa, ja ei ihme sillä heidän omaperäiset ja tyylikkäät vaatteet ovat suoraan muodin huipulta. Desigual tarjoaa omat kokoelmansa naisille, lapsille ja miehille. Naisten mallisto on omaperäinen ja täynnä ihanan värikkäitä takkeja, joista jokainen löytää omansa niin arkeen kuin juhlaankin. Erilaiset topit useissa eri väreissä ja sävyissä sopivat käytettäväksi yksistään tai jakun kanssa. Kirkkaat väriyhdistelmät toistuvat niin paidoissa, mekoissa kuin takeissakin. Paidoissa on monia upeita yksityiskohtia, ja jännät leikkaukset takaavat onnistuneen tuloksen.

Desigual osaa yllättää, ja heidän uutta kokoelmaa odotetaan aina innolla eikä siihen tarvitse koskaan pettyä. Housut ja farkut ovat hyvin edustettuina naisten kokoelmassa, ja hyvä istuvuus takaa niiden suosion. Lämpöiset neuletakit kauniissa, kirkkaissa väreissä ovat tyylikkäitä katseenvangitsijoita ja niitä voi käyttää ympäri vuoden aina tilanteen mukaan.

Lasten Desigual mallisto on varmasti mieluinen monelle tytölle ja pojalle, sillä sieltä löytyy jokaiselle sopivia t-paitoja, paitoja, huppareita ja housuja kirkkaissa ja raikkaissa väreissä. Miesten mallisto on täynnä upeita paitoja, t-paitoja, villapaitoja ja takkeja. Muotitietoinen mies löytää itselleen helposti tyylikkäät vaatteet Desigualin runsaasta ja monipuolisesta miesten mallistosta. Desigual tarjoaa myös kodin sisustustuotteita kuten ylellisen pehmeitä pyyheliinoja, liinavaatteita ja keittiön tekstiilejä.

Desigualin verkkokauppa tarjoaa laatua ja kauneutta kaikille

Desigual on jo yli 30 vuotta luonut kauniita ja käytännöllisiä vaatteita erilaisille ihmisille. Sillä on maailmalla useita omia liikkeitä, ja Desigualin kauniita ja monipuolisia tuotteita myydään Suomessakin muutamissa myymälöissä. Parhaiten vaatemerkin tuotteita löydetään sen internet-myymälästä, josta voidaan nähdä kaikki tulevan kauden kauneimmat tuotteet. Desigualin sivustolla on tyylikäs ja yksinkertainen ulkoasu, jota täydentävät värikkäät vaatteet ja asusteet sekä lähestyttävät mallit riemukkaine poseerauksineen.

Desigual tarjoaa tuotteita netissä muotitietoisille naisille ja miehille, ja heillä on myös laajat mallistot lapsille, asusteita, kenkiä sekä kodintuotteita. Vaatteet räiskyvät upeita värejä, ja muotokieli on elinvoimaista. Näin merkki luo vahvoja positiivisia tunteita. Naisille vaatteita on jokaiseen elämäntilanteeseen aina upeista hameista valloittavan leikkisiin bikineihin, urheiluvaatteista yöpaitoihin ja kengissä ballerinoista ylellisiin korkokenkiin. Desigualin vaatteissa jokainen nainen voi tuntea itsensä upeaksi kaunottareksi. Lisäksi sivuilta löytyy upeita asusteita, kuten laukkuja, koruja, hajuvesiä ja vöitä, joilla voidaan lisätä asun glamouria. Miesten valikoima tarjoaa moderneja kuoseja, hyvin istuvia siluetteja ja käytännöllisiä vaatteita rohkealle oman elämänsä sankarille. Lapsille tarjotaan reippaita värejä ja muotoja, jotka piristävät ja luovat lisää energiaa. Myös kodintuotteet jatkavat samalla reippaalla linjalla, jolla saadaan kotiin jotain aivan uutta ja taatusti hauskaa.

Tuotemerkki panostaa asiakaspalveluun, joten sivuilta löytyvät tarkat ohjeet asiakkaan jokaiseen mahdolliseen kysymykseen. Sivustolta löytyy esimerkiksi kätevä ohjeistus oman koon määrittämiseen. Merkillä on takanaan vahva tieto ja taito vuosien ajalta, joten sen asiakkaat saavat vain hyviä kokemuksia ja parasta palvelua. Toimitukset tuodaan kätevästi Suomeenkin UPS:n kautta, ja tilauksen yhteydessä kerrotaan oletettu toimitusaika. Desigualin sivuille voidaan myös rekisteröityä, jolloin asiakkaalle tarjotaan 10 % alennusta. Netissä on myös oma Desigual outlet-myymälä, josta tuotteita voidaan löytää loistavin alennuksin.

Desigual verkkokauppa lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun