LEGO Wear vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Lekmer edustaa LEGO Wear -vaatteita. Näet kaikki sivujemme LEGO Wear -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan LEGO Wear -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

LEGO Wear

LEGO Wear

Ei varmaan ole olemassakaan lasta joka ei rakastaisi legoilla leikkimistä. Tanskalainen leikkikalumerkki on valmistanut tunnettuja palikoita jo vuodesta 1940 ja nyt on saatavilla myös ihanan värikkäitä ja iloisia LEGO wear –vaatteita! Korkealaatuisista ja hauskoista vaatteista tulee taatusti lapsesi lempivaatteita. Vaatteita on monenlaisia – t-paitoja, lippiksiä, haalareita, mekkoja, ynnä muuta. Kirkkaat värit ja hauskat legoaiheiset printit vaihtelevat, joten kaikille lapsille löytyy taatusti mieluisa LEGO wear –vaate.

Lasten leikit voivat välillä olla aika rajuja ja heidän vaatteensa joutuvat näin ollen kovalle koetukselle. Siksi ei kestä usein kauaa, ennen kuin huonolaatuisin vaatteisiin ilmestyy kulumia, reikiä ja tahroja, jotka eivät lähde pois pesussa. LEGO wear –vaatteet ovat laadukkaita ja kestävät kovankin kulutuksen. Lasten vaatteisiin kannattaa panostaa, mikäli ei halua viettää jokaista viikonloppua kaupoissa ja ostoskeskuksissa uusia vaatteita ostamassa rikkikuluneiden tilalle. Hyvälaatuiset ja mukavantuntuiset sekä todella hyvin pesua kestävät vaatteet ovat mainio valinta vilkkaille lapsille. LEGO wear tekee vaatteita kooissa 56–152 eli siis vauvoille (LEGO baby), taaperoille sekä myös vähän vanhemmille lapsille (LEGO duplo).

LEGO wear takaa taatusti leikinkestävät ja kivannäköiset vaatteet. Nämä hyvin toimivat, sataprosenttisesta puuvillasta tehdyt vaatteet ovat myös oiva lahjaidea, joka ilahduttaa sekä lapsia että heidän vanhempiaan. Seuraavan kerran kun olet etsimässä joulu- tai syntymäpäivälahjaa leikki-ikäiselle, suuntaa vaateosastolle. Lapsi saa uuden lempivaatteen ja vanhemmatkin arvostaa käytännöllistä ja kestävää lahjaa.

 

LEGO wear lyhyesti:

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun