Crocs vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Spartoo, Timarco, Zalando edustavat Crocs -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Crocs -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Crocs -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 8 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Crocs

Crocs

Kanadalainen Crocs valmista sandaaleja 100% kierrätetyistä materiaaleista. Crocsin jalkoja hemmottelevat sandaalit ovat saaneet suurta suosiota ympäri maailman, eikä ihme sillä ne ovat sekä mukavia että hyvännäköisiä. Crocs kenkämallistoon kuuluu paljon muutakin kuin vain sandaaleja. Naisille Crocs tarjoaa muodikkaita saappaita lyhytvartisina tai pitkävartisina, ja valittavana on paljon erilaisia malleja niin sadekeleille kuin pakkaseenkin. Naisten tennarimallistossa on paljon ulkoiluun ja vapaa-aikaan sopiva kenkiä, ja värivaihtoehtoja löytyy hempeistä pastellisävyistä täysin mustaan asti. Naisten tyylikkäät ballerinat herkullisissa väreissä ovat todella käyttökelpoisia niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Naisille Crocs tarjoaa myös sandaaleja matalakorkoisina tai hieman korkeammalla korolla.

Crocs valmistaa tyylikkäät kengät niin arkeen kuin juhlaankin. Crocsin lasten mallisto on täynnä aivan ihastuttavia kenkiä niin pikkutytöille kuin pojillekin. Lasten kenkiin voit valita useista eri satuhahmoista sekä tutuista sankareista sopivan mallin, ja laajasta kokoelmasta löytyy varmasti jokaiselle lapselle mieluinen malli. Tyttöjen saappaat ja kumisaappaat on tehty kestämään säänvaihtelut, ja kirkkaissa väreissä on paljon valinnan varaa. Myös poikien mallistossa on saappaita ja varsikenkiä ihanan kirkkaissa väreissä, ja nämä kengät auttavat pitämään jalat kuivina rajuimmissakin leikeissä. Miesten Crocs- mallisto on täynnä kenkiä, jotka sopivat vapaa-ajan harrastuksiin, sekä myös työelämässä käytettäväksi. Miesten kenkämallistossa on varsikenkiä, klassikoita, tennareita, sandaaleja, vuorillisia kenkiä ja työkenkiä.

Crocs liittyvät uutiset

.Crocs-korkkareissa on salaisuus, josta naiset tykkää!

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun