Marmot vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. JD Sports, Zalando, Outnorth edustavat Marmot -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Marmot -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Marmot -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Marmot

Marmot

Marmot on vuonna 1974 perustettu amerikkalainen huippumerkki, jonka juuret juontavat Alaskan jäätikölle. Nykyään yhtiön pääkonttori on Kaliforniassa. Marmot valmistaa laadukkaita varusteita ja vaatteita outdoor-harrastajille. Marmotin laajasta valikoimasta löytyy kattava määrä vaatteita ja varusteita, jotka toimivat sekä arkisessa käytössä että ääriolosuhteissa. Marmot kuuluu maailman tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin outdoor-merkkeihin. Suomessa Marmot on tullut tutuksi vasta viime vuosina, mutta merkin suosio on jo suuressa kasvussa. Marmot on ollut alusta alkaen innovatiivinen brändi. Se oli muun muassa alallaan ensimmäinen, joka otti Gore-Tex -kalvot käyttöön varusteissaan. Tänäkin päivänä Marmot lukeutuu alansa edelläkävijöihin ja panostaa tuotteissaan korkeaan laatuun ja suorituskykyyn.

Marmotin suosituimpia tuotteita ovat retkeily- ja vaellusvarusteet. Lisäksi Marmot on tunnettu myös hyvistä vuorikiipeily-, seinäkiipeily ja bouldering-varusteistaan. Merkin valmistamat vaatteet on erityisesti suunniteltu ulkoilmaharrastamiseen sopiviksi. Niiden tekniset ominaisuudet tekevät luonnossa liikkumisesta mutkatonta. Vaatteiden suunnittelu on myös tyylikästä, ja siksi vaatteet sopivat myös arkipäiväiseen käyttöön. Marmotin takit, fleecet, housut ja shortsit ovat myös hyvin kestäviä. Rennot vaatteet sopivat kaikille aktiivisille sekä mukavuutta ja laatua arvostaville ihmisille.

Marmot mainos

Tässä Marmotin mainoksessa on tunnelmaa!

Marmot lyhyesti:

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun