Craft vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Zalando, Outnorth edustavat Craft -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Craft -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Craft -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 7 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Craft

Craft

Craft on vuonna 1977 perustettu ruotsalainen brändi, joka on alun perin lähtöisin Boråsista. Craft on erikoistunut urheilussa ja liikunnassa käytettäviin teknisiin vaatteisiin. Craft on 35 vuoden ajan kehittänyt jatkuvasti uusia innovatiivisia tuotteita. Craftin erityisen osaamisen alueeseen kuuluvat urheiluvaatteissa käytettävät materiaalit. Hyvät materiaalit ulkoiluvaatteissa ovat hengittäviä ja siirtävät kosteuden pois iholta. Craftin treenaus- ja kilpailuasut luovat parhaat edellytykset optimaaliseen suoritukseen. Craftin tekniset asut sisältävät erikoisominaisuuden, joka siirtää kosteuden (eli liikkuessa muodostuneen hien) iholta ja pitää olon miellyttävänä. Näin tekniset vaatteet ennaltaehkäisevät kehon liiallista lämpenemistä urheilusuorituksen aikana. Craftin materiaalit on suunniteltu myös eristämään ja lämmittämään sekä suojaamaan sateelta ja tuulelta.

Erityisen suosittuja ovat Craftin alusasut sekä lämpökerrastot, jotka on suunniteltu jokaista yksityiskohtaa myöten liikkumiseen sopiviksi. Craft on tunnettu myös hyvistä ja klassisista hiihtoasuista sekä hiihtoon suunnitelluista pipoista, hanskoista sekä sukista. Uutuutena Craftilta löytyy nykyään myös juoksuvarusteita. Juoksupaidat, juoksushortsit, juoksutakit, juoksutrikoot, juoksuhousut sekä juoksuhame on suunniteltu erityisesti juoksuun, mutta teknisiltä ominaisuuksiltaan vaatteet soveltuvat hyvin myös muuhun aktiiviseen liikuntaan. Kaikki vaatteet on valmistettu Craftin korkeiden standardien mukaan valituista materiaaleista, jotka ovat pehmeitä, kevyitä, mukavia ja nopeasti kuivuvia.

Craft lyhyesti:


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun