Jack Wolfskin vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Stockmann, Scandinavian Outdoor, Outnorth edustavat Jack Wolfskin -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Jack Wolfskin -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Jack Wolfskin -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Jack Wolfskin

Jack Wolfskin

Jack Wolfskin on saksalainen brändi, joka perustettiin vuonna 1981. Jack Wolfskin valmistaa vaatteita ja varusteita ulkoiluun. Jack Wolfskinin tuotteita suosivat sekä vaeltajat että vuorikiipeilijät, ja lisäksi ne ovat suosittuja myös tavallisessa arkivaatetuksessa. Merkin vaatteet ovat laadukkaita ja rentoja, siksi ne ovat erityisesti trenditietoisten nuorten suuressa suosiossa. Jack Wolfskinin laajasta ja laadukkaasta mallistosta löytyy kaikki, mitä tarvitaan retkeilyyn ja ulkoiluun. Jack Wolfskinin retkeilyvarusteet ovat innovatiivisia ja samalla niissä näkyy myös pitkän perinteen tuoma laatu.

Jack Wolfskinin tuotteista erityisen tunnettuna retkeilyvarusteena voidaan mainita muun muassa teltta, joka on kehitetty mahdollisimman käytännölliseksi. Jack Wolfskinin telttojen seinärakenteissa käytetty innovatiivinen suunnittelu tekee sekä telttojen eteis- että sisätiloista mahdollisimman tilavia.

Myös Jack Wolfskin makuupussit, reput, rinkat, kassit ja lastenkantorinkat ovat ansainneet hyvän maineen retkeilijöiden keskuudessa. Jack Wolfskin on erikoistunut nimenomaan retkeilyyn ja luonnossa liikkumiseen, mutta yrityksen valmistavat vaatteet ovat kuitenkin niin tyylikkäitä, että niitä käytetään mielellään myös kaupunkioloissa. Laadukkaat takit, jalkineet, fleecet, housut, shortsit, hameet, mekot ovat sekä liikkumiseen sopivia, kovaa käyttöä kestäviä että hyvännäköisiä.

Jack Wolfskin lyhyesti : 

  • Vuonna 1981 perustettu saksalainen brändi
  • Jack Wolfskin valmistaa vaatteita ja varusteita retkeilyyn sekä ulkoiluun
  • Tuotteita käyttävät niin vuorikiipeilijät ja vaeltajat kuin tavalliset trenditietoiset kuluttajatkin
  • Retkeilyvarusteet ovat innovatiivisesta suunnittelustaan tunnettuja
  • Jack Wolfskinin vaatteissa yhdistyvät käytännöllisyys, tyylikkyys ja kestävyys

 

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?