Haglöfs vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Outnorth, Stockmann, Stadium edustavat Haglöfs -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Haglöfs -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Haglöfs -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Haglöfs

Haglöfs

Haglöfs on ruotsalainen laadukkaita retkeilyvaatteita ja -tarvikkeita valmistava yritys, joka perustettiin vuonna 1914. Sen perusti Victor Haglöfs, joka kehitti tuolloin kestävän ja innovatiivisen selkärepun. Nykyisin yritys on Pohjoismaiden suurin ulkoiluvaatteiden valmistaja. Tuotteiden lista on laaja ja valikoimiin kuuluu yli 500 erilaista tuotetta. Tarjolla on mm. huppareita, jalkineita ja reppuja. Haglöfs-tuotteet ovat tunnettuja todella hyvästä laadustaan ja H-kirjain logostaan.

Haglöfs-tuotteet ovat kestäviä ja laadukkaita ja ne on muotoiltu siten, että ne istuvat päällä erittäin hyvin. Tästä syystä tämä merkki onkin noussut todella suosituksi. Yrityksen lähes 100-vuoden kokemus alalta takaa sen, että osaamista löytyy paljon. Haglöfsin motto onkin kehittää vaatteita, jotka kestävät myös vaativissa olosuhteissa.

Haglöfs-tuotteet soveltuvat aktiiviselle ja urheilulliselle ihmiselle, joka pitää ulkoilusta. Nämä tuotteet ovat erinomaisia esimerkiksi patikoidessa, hiihtäessä tai kiipeillessä. Ruotsalainen laatu takaa sen, että nämä tuotteet toimivat erinomaisesti myös suomen sääolosuhteissa ja vaativassakin maastossa. Yritys myy paljon erilaisia naisten ja miesten vaatteita. Tämän lisäksi tarjolla on laaja valikoima erilaisia vaelluskenkiä sekä hyviä selkäreppuja ja muita laukkuja. Nykyisin Haglöfs tarjoaa myös laadukkaita makuupusseja eri olosuhteisiin. Tarjolla on niin lämpimiin kuin kylmiin ilmastoihin sopivia makuupussimalleja.

Haglöfs lyhyesti: 

Haglöfs mainos

Katso Haglöfsin jäätävä video vuoriston äärimmäisistä olosuhteista.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun