Bergans vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. KidsBrandStore, Outnorth, Blue Tomato edustavat Bergans -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Bergans -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Bergans -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Bergans

Bergans

Bergans on laadukas Norjassa aloitettu yhtiö, joka perustettiin jo 1900-luvun alkupuoliskolla. Bergans-yhtiön isä on Ole F. Bergans, joka kehitti vuonna 1908 innovatiivisen repun. Bergans onkin tunnettu etenkin laukuistaan. Tämän lisäksi yhtiö valmistaa telttoja, makuupusseja, patikointitarvikkeita, ulkoiluvaatteita ja jopa kanootteja. Yhtiö on myynyt tuotteitaan armeijankin käyttöön, joten sen valmistamia vaatteita on testattu erittäin vaativissa olosuhteissa. Kaikki yhtiön vaatteet, laukut ja muut tavarat on valmistettu parhaista materiaaleista laatutyönä. Täten Bergans-tuotteet soveltuvat erinomaisesti Suomen epävakaisiin sääolosuhteisiin niin talvella kuin kesällä.

Bergans-tuotteita on käytetty todella vaativissa olosuhteissa, sillä armeijan lisäksi kyseisiä vaatteita ovat vuosien saatossa suosineet myös tunnetut tutkimusmatkailijat, kuten Roald Amundsen sekä Lincoln Ellsworth. Nämä kyseiset matkustajat käyttivät näitä tuotteita rankassa ilmastossa ja vaativassa maastossa tutkimusmatkoillaan maailman korkeimmalla vuorella Mount Everestillä.

Bergansilla on nykyisin erittäin laaja tuotevalikoima. Valinnan varaa löytyy miehille, naisille ja lapsillekin. Bergansin valikoimissa on paljon erimallisia ja kokoisia reppuja ja laukkuja. Vaatevalikoimiin kuuluu huppareita, takkeja, anorakkeja, housuja, hameita ja paljon muuta. Asusteita on tarjolla myös runsaasti. Listoilta löytyy niin erilaisia päähineitä kuin vöitä ja hanskojakin.

Bergans lyhyesti:


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun