Barbour vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, JD Sports, KidsBrandStore edustavat Barbour -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Barbour -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Barbour -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Barbour

Barbour

Barbour perustettiin Englannissa jo 1800-luvun lopulla, joten yhtiöllä on pitkät perinteet takanaan vaatteiden valmistamisessa. Vuosien varrella yhtiö on kerännyt paljon osaamista, ja sen tuotteet ovat laadukkaita ja vankalla ammattitaidolla valmistettuja. Yhtiön perusti skotlantilainen John Barbour ja tästä syystä yhtiön vaatteet ovat saaneet paljon skotlantilaisvaikutteita. Yhtiö on vieläkin Barbourien suvun perheomistuksessa. Yritys on tunnettu varsinkin lämpimistä pitkistä takeistaan, mutta valikoimiin kuuluu myös paljon muita vaatteita. Takkien lisäksi yhtiö valmistaa mm. erilaisia paitoja ja puseroita.

Barbour on tunnettu laadustaan, sillä monet asiakkaat ovat pitäneet yrityksen takkeja jo vuosia tai jopa vuosikymmeniä. Yhtiö tarjoaa myös räätälöintipalvelua, joka korjaa mahdollisia repeytymiä yms. Yritys on saanut tunnustusta englannin kuninkaallisia myöten varsinkin vedenkestävyydestään. Monet Barbour-takit ovatkin vettä hylkiviä ja epävakaiselta säältä suojaavia. Barbour-vaatteet sopivat tästä syystä erinomaisesti myös Suomen ilmastoon.

Yhtiö valmistaa vaatteitaan ulkoilutarkoituksiin, täten monet Barbour-vaatteet sopivat erinomaisesti aktiiviselle ulkona viihtyvälle ihmiselle. Osat merkin mallistoista on suunniteltu metsästäjille. Yrityksellä on eri mallistoja kuten Heritage, Lifestyle ja Classic-mallistot. Heritage-mallistoon kuuluu paljon Vintage-tyylisiä asusteita. Lifestyle-mallisto taasen on valikoimaltaan modernimpi ja Classic-mallisto on täynnä ikivihreitä klassikkovaatteita, jotka säilyttävät muodin myllerryksessäkin aina suosionsa. Barbour valmistaa vaatteita sekä asusteita niin naisille kuin miehillekin. Asusteiden joukosta löytyy mm. laukkuja, hattuja sekä huiveja.

Barbour lyhyesti:

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Rauno Tuominen5
Barbourin vahakangastakki on takkien takki, säällä kuin säällä gentlemannin takki. Minun takissani on kymmenen taskua ja huppu. Kymmenisen vuotta olen sen syksyisin ottanut esille ja se on aina saman näköinen. En ole pitänyt siitä ollenkaan huolta. Ylle vaan ja menoks!

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun