Arc'teryx vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Outnorth edustaa Arc'teryx -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Arc'teryx -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Arc'teryx -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
MyPack
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] vaatekauppoja.fi

Arc'teryx vaatteet

Arc

Arc'teryx on Pohjois-Vancouverissa, Kanadassa perustettu ulkoiluvaatteita valmistava yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 1989. Yritys sai nimensä Archaeopteryxin mukaan. Archaeopteryx on vanhin tunnettu lintulaji, ja se eli maapallolla n. 150 miljoonaa vuotta sitten. Yhtiön logossa esiintyy hahmotelma tämän linnun luurangosta. Aikoinaan Arc'teryx oli osa Salomon Group konsernia, johon kuuluu myös Adidas. Myöhemmin yrityksen kuitenkin osti Armer Sports, joka on vieläkin Arc'teryxin emoyhtiö.
 

Arc'teryx valmistaa laadukkaita urheilullisia vaatteita, jotka on suunniteltu istumaan hyvin päällä. Siksi merkin vaatteet soveltuvat erinomaisesti kiipeilijöille, laskettelijoille ja vaellusintoilijoille. Vaatteita käyttävät niin lajien harrastajat kuin ammattilaisetkin. Yritys valmistaa vaatteita myös armeijan käyttöön. Yhtiö on tunnettu innovatiivisista ideoistaan. Joissakin vaatteissa on termostaatti-järjestelmä, joka tekee niistä erittäin lämpimiä päällä. Monissa Arc'teryx-vaatteissa on tämän lisäksi myös Gore-Tex -suoja, joka tekee vaatteista vettä hylkiviä.
 

Arc'teryx-tuotteet ovat laadukkaasti tehtyjä. Niiden valmistuksessa on käytetty parhaimpia materiaaleja. Yhtiö onkin saanut vankan asiakaspohjan ja laajentanut toimintaansa nopeasti. Yrityksen tehtaita löytyy nykyisin Kiinasta, Uudesta Seelannista sekä Vietnamista. Arc'teryx-vaatteita myydään ympäri maailmaa. Mallisto on laaja. Tarjolla on mm. kiipeilytarvikkeita sekä miesten ja naisten vaatteita. Miesten valikoimiin kuuluu housuja, paitoja, takkeja ja paljon muuta. Naisille tarjotaan tämän lisäksi esimerkiksi sporttisia mekkoja ja hameita. Yhtiö valmistaa tehtaissaan myös paljon erilaisia urheilullisia reppuja ja laukkuja.
 

Arc'teryx lyhyesti:
- Kanadalainen ulkoiluvaatteita valmistava yritys
- Vaatteet ovat urheilullisia ja laadukkaita
- Tarjolla paljon myös kiipeilytarvikkeita


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun