Norrøna vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Outnorth, Stadium edustavat Norrøna -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Norrøna -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Norrøna -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Norrøna

Norrøna

Norrøna perustettiin Norjassa jo 1920-luvun lopulla. Sen perustaja Jørgen Jørgensen oli innokas ulkona liikkuja, joka halusi luoda istuvia ja hyvälaatuisia Norjan sääolosuhteisiin soveltuvia asusteita. Yritys tuotti aluksi mm. kangaslaukkuja ja puuvillasta tehtyjä vaatteita. Nykyisin yrityksellä on valikoimaa erittäin laajalti. Norrøna on yhä perheyritys, jonka ideana on tuottaa vaikeisiin olosuhteisiin soveltuvia mukavia vaatteita. Tästä syystä nämä vaatteet soveltuvatkin erinomaisesti juuri Suomen luontoon ja ilmastoon.
 

Norrøna-vaatteet sopivat aktiiviselle ihmiselle. Mallistosta löytyy vaatteita monenlaiseen urheiluun ja vapaa-ajan toimintaan. Asusteita on niin lumilautailuun, kiipeilyyn kuin hiihtämiseenkin. Kaikki vaatteet ovat laadukkaista materiaaleista tehtyjä ja niissä on mukava liikkua. Tämän lisäksi Norrøna tarjoaa laajan valikoiman ulkoilutarvikkeita kuten laukkuja ja reppuja. Norrøna-tuotteet ovat keränneet maailmalla innostusta ja nykyisin niitä myydäänkin eri puolilla Eurooppaa.
 

Norrøna tarjoaa kaikille tuotteilleen viiden vuoden takuun. Tämä takuu vastaa materiaalin laadusta sekä tehdasvirheistä. Voit siis huoletta ostaa tämän merkin tuotteita ja luottaa siihen, että ne kestävät. Tämän lisäksi Norrøna-tuotteiden joukossa on myös paljon vettä hylkiviä Gore Tex-vaatteita. Nämä vaatteet soveltuvat hyvin epävakaisiin ja märkiin sääolosuhteisiin.
 

Norrøna-nettisivuilta löydät paljon lisätietoa yrityksestä ja heidän tuotteistaan. Tämän lisäksi yrityksellä on omat sivut nykyisin Facebookissa ja Twitterissä. Yritys päivittää myös videoita Youtube-tilileen. Näissä videoissa esitellään yrityksen tuotteita kiinnostavalla tavalla.
 

Norrøna lyhyesti: 

- Perinteikäs norjalainen vaatteiden ja laukkujen valmistaja
- Valmistaa laadukkaita tuotteita, jotka soveltuvat aktiiviselle ihmiselle
- Tarjoaa 5 vuoden takuuta tuotteilleen


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun