Sisters Point vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Stiletto, Bubbleroom, NA-KD edustavat Sisters Point -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Sisters Point -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Sisters Point -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Sisters Point

Sisters Point

Sisters Point on tanskalainen vuonna 1994 perustettu vaatebrändi. Sen kohderyhmänä ovat 15–22-vuotiaat muotitietoiset tytöt ja naiset, joiden budjetti ei ole kovin suuri, mutta jotka silti haluavat seurata uusimpia trendejä ja tyylejä sekä uudistaa vaatevarastoaan todella tiuhaan tahtiin. Sisters Point nimittäin panostaa nopeaan tuotevalikoimansa päivitykseen ja toimittaa uusia vaatteita liikkeisiin jopa joka viikko. Sisters Pointin vaatteet ovat erittäin trendikkäitä; ovathan ne saaneet vaikutteensa catwalkeilta. Vaatteet kääntävät ihmisten pään ja keräävät katseita yleisen tyylikkyytensä lisäksi myös energisyydellään, itsevarmuudellaan, laadukkuudellaan ja tuoreudellaan.

 

Sisters Point tarjoaa kohderyhmälleen monenlaisia vaatteita: toppeja juhlaan ja arkeen, tuubitoppeja, mekkoja, hameita, housuja, farkkuja, collegepaitoja, huppareita, villapaitoja, kauluspaitoja, t-paitoja, muita paitoja, puseroita, neuleita, liivejä, boleroita, bleisereitä, takkeja, shortseja, leggingsejä ja kaulahuiveja. Vaatteita on kaikenvärisiä, ja sävyjä löytyy tummista ja maanläheisistä kirkkaisiin ja raikkaisiin. Monia vaatekappaleita on saatavana usean värisenä. Osa vaatteista, etenkin housuista, on tiukkoja ja ihoa myötäileviä. Sisters Point –tuotevalikoimaan kuuluu erityisen paljon monenlaisia upeita mekkoja ja toppeja.

Sisters Point on hyvin suosittu tuotemerkki noin 20 maassa. Sillä on myyntipisteitä tällä hetkellä Tanskan lisäksi Hollannissa, Norjassa, Ruotsissa, Färsaarilla, Suomessa, Itävallassa, Saksassa, Venäjällä ja Puolassa. Brändi kuitenkin laajenee koko ajan ja valtaa alaa muualtakin maailmasta trendikkyytensä, edullisuutensa ja tuotteidensa nopean päivityksen ansiosta. Sisters Pointin tuotteita on mahdollista ostaa myös Internetin kautta.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun