Cream vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, House of Brandon, Zalando edustavat Cream -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Cream -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Cream -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Cream

Cream

Creamin vaatemallisto on kansainvälinen ja naisellinen, ja sen mallistosta löytyvät trendikkäät vaatteet ja asusteet naisille ja tytöille. Cream on tanskalainen vaatemerkki, ja sen suurista valikoimista löydät paljon muodikkaita asusteita niin arkeen kuin juhlaankin. Mallistossa on upeita vintage-alushameita lempeissä väreissä. Erilaiset topit useissa eri väreissä sopivat käytettäviksi yksistään, tai jakun ja villatakin kanssa. Boheemeja tunikoita on useissa ihastuttavissa väreissä, ja kauniit leikkaukset tuovat parhaat piirteesi esille. Pitkähihaisissa paidoissa on monia jänniä yksityiskohtia, ja uudet herkulliset värit ja mallit ovat saavuttaneet suurta suosiota. Cream malliston farkut ja housut ovat muodikkaita, ja niissä on useita eri vaihtoehtoja riippuen siitä minkä tyyliset housut haluaa. Malleja on valittavana farkuista leggingseihin, ja myös väljempiä malleja löytyy. Creamin muodikkaat hameet on valmistettu sopimaan saman malliston toppien kanssa, mutta niitä voi yhdistellä monien muidenkin vaatekappaleiden kanssa. Creamin villatakkeja on useaa eri mallia aivan ihanissa maanläheisissä väreissä. Villatakeissa voi valita pituuksien välillä aivan lyhyestä todella pitkään, ja ne yhdistyvät helposti niin hameiden kuin housujenkin kanssa.

Tyylikkäät jakut ja bleiserit ovat yksi malliston kulmakivistä, ja kokoelmasta löytyy myös parka-takkeja, jotka on tarkoitettu kestämään kylmiäkin ilmoja. Cream kokoelman kauniit ja naiselliset alusvaatteet ovat valmistettu ylellisistä materiaaleista ja tuntuvat iholla silkinpehmeiltä. Cream valmistaa myös pikkutytöille trendikkäitä ja muodikkaita mekkoja, neuleita, housuja, kenkiä ja asusteita.

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

riitta4
Kauniita vaatteita.hienoissa värisävyissä,nuorekkaita,löytyy printtiä,yksiväristä,romanttista,tyylikästä ja ajatonta.Materiaalit ovat ihanan pehmeitä,ja rentoja myös.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun