Brooker

Brooker

Brooker on ruotsalainen rennon tyylikäs vaatemerkki. Se on suunnattu muotitietoisille ja laatua mutta myös käytännöllisyyttä arvostaville naisille, miehille ja lapsille. Brooker tarjoaa kauniita, trendikkäitä, käytännöllisiä ja laadukkaita vaatteita koko perheelle, ja tuotemerkin hinta-laatusuhdekin on kohdallaan. Brookerin tuotteita on tilattavissa postimyyntiluetteloiden ja Internetin kautta, olitpa sitten missä päin maailmaa tahansa.

Valikoimissaan Brooker tarjoaa muodikkaita, edullisia perusvaatteita arkisiin päiviin koko perheelle. Mallistoon kuuluu kauluspaitoja, t-paitoja, aluspaitoja, muita paitoja, puseroita, toppeja, neuleita, boleroita, takkeja, mekkoja, leggingsejä, shortseja, farkkuja ja muita housuja. Monissa Brooker-vaatteissa on hauskoja ja kiinnostavia yksityiskohtia, kuten räväköitä niittejä, vetoketjuja erikoisissa paikoissa, valetaskuja, koristeellisia nappeja, herttaisia röyhelöitä, kauniita pitsejä, vaihtelevia tikkauksia, mielenkiintoisia laskoksia, erilaisia taskuja ja erikoisia saumoja yllättävissä paikoissa. Useiden Brookerin mallistoon kuuluvien paitojen helma ei ole joka puolelta samanpituinen, vaan helman pituuden tarkoituksellinen epäsäännöllisyys luo vaatteeseen oman, uniikin ilmeensä.

Brooker on käyttänyt valikoimansa vaatekappaleissa muutamaa laadukasta perusmateriaalia. Vaatteita on valmistettu pääasiassa denimistä, viskoosista, puuvillasekoituksista ja puhtaasta puuvillasta. Housuja ja takkeja löytyy Brookerin mallistosta myös nahkaisina. Vaatteiden värit ovat suhteellisen hillittyjä, maanläheisiä sävyjä. Tosin myös joitakin kirkkaamman värisiä vaihtoehtoja on saatavissa joistakin Brookerin vaatekappaleista. Monet vaatteista on tehty valmiiksi kulutetun näköisiksi, mikä vain lisää niiden trendikkyyttä. Brooker-vaatteiden kokohaarukka on suhteellisen kattava, joten malliston vaatteet soveltuvat monenkokoisille ihmisille.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun