Cap Horn vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Stockmann edustaa Cap Horn -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Cap Horn -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Cap Horn -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Cap Horn

Cap Horn

Cap Horn on tavaratalo Stockmann Oyj:n oma, miesten vaatteisiin erikoistunut tuotemerkki. Cap Horn on keskittynyt mallistossaan yleisilmeeltään rentoihin vaatteisiin; malliston vaatteet sopivatkin parhaiten käytettäviksi erilaisissa vapaa-ajan riennoissa. Mallistoon kuuluu kuitenkin joitakin kauluspaitoja, housuja ja neuletakkeja, jotka sopivat tyyliltään oikein hyvin myös toimisto- tai muuhun asiallisempaa pukeutumista vaativaan käyttöön. Cap Horn on kohdentanut vaatteensa enemmän nuorille miehille, mutta mallistosta löytyy varmasti jotakin myös varttuneemmille uroksille. Cap Hornin tarjoamat vaatteet ovat hinnaltaan varsin edullisia, minkä vuoksi ne sopivat hyvin jokaisen ihmisen budjettiin. Alhaisesta hintatasostaan huolimatta Cap Horn on suunnitellut mallistonsa vaatteista hienoja ja tyylikkäitä; ne antavat varmasti rahoille hyvää vastinetta.

Cap Horn on keskittynyt mallistossaan pääasiassa erilaisiin paitoihin ja housuihin. Sen valikoimiin kuuluu neulepaitoja ja -takkeja, pitkähihaisia paitoja, collegepaitoja, kauluspaitoja, slipovereja, untuvaliivejä sekä farkkuja, collegehousuja ja muita housuja. Cap Horn –malliston vaatteiden värivalikoima vaihtelee vaatteesta riippuen perinteisestä mustasta ja harmaasta aina veikeään vaaleanpunaiseen. Useimmat malliston vaatteista ovat yksivärisiä, mutta osaa vaatteista on elävöitetty erivärisillä vaakasuuntaisilla raidoilla ja kaistaleilla. Osasta tuotteista on saatavissa useampi värivaihtoehto. Printtejä Cap Horn ei ole vaatteisiinsa laittanut.

Cap Horn –malliston tuotteita on saatavissa Suomesta, Venäjältä, Virosta ja Latviasta Stockmann Oyj:n tavarataloista. Lisäksi tuotemerkin vaatteita ja asusteita voi tilata suoraan omaan kotiin Internetin kautta.

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

klma3
Ostin Cap Hornin paidan. Paita on kivan värinen ja mukavaa kangasta mutta kun kuulin, että se on tehty Kiinassa, olisin halunnut tiedon, että se ei ole tehty millään vankileirillä.
Jussi5
Miksi ei enää saa Cap Horn mustia t-paitoja? Aivan erinomainen hinta/laatusuhde! Ostaisin kalliimmallakin! Miksi vain tummansininen?
Aulis3
Hei, Pieni kommentti Cap Horn kauluspaidoista. Paitojen niskaosan sisäpuolella oleva tuotemerkki ja varsinkin sen alapuolella oleva mallimerkintä (esim. "modern fit") ovat hyvin kovaa ja jäykkää kangasta. Ja ne ovat vielä ommeltu paitaan niin, että niihin jäävät kovat terävät kulmat. Ainakin minulle ne ovat hanganneet ihoani ärsyttävästi ja jopa päivän mittaan saaneet aikaan vähäistä, hoitoa vaativaa, ihovauriota. Vaimoni kertoo myöskin, että niiden poistaminen nätisti on hankalahkoa. Muuten pidän paidoista, niiden kuosista ja väreistä.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun