Boss Orange vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Zalando, Zoovillage, Stayhard edustavat Boss Orange -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Boss Orange -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Boss Orange -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Boss Orange

Boss Orange

Boss Orange on maailmanlaajuisesti tunnetun saksalaisen muotitalon Hugo Bossin alainen tuotemerkki. Sen tuotteita on saatavissa kaiken kokoisista liikkeistä ympäri maailman. Boss Orangen tuotteita on mahdollista ostaa myös Internetin kautta monelta eri sivustolta. Boss Orange –tuotteet on suunnattu itsenäisille, tyylitietoisille ja rennoille miehille ja naisille. Tuotteet ovat hieman nuorekkaampia ja edullisempia kuin muut Bossin muotitaloon kuuluvat brändit. Boss Orangen valikoimiin kuuluu vaatteiden lisäksi vöitä, laukkuja, pipoja, lippalakkeja, kenkiä, silmälasien kehyksiä, rannekelloja sekä tuoksuja, joten rennon ja itsenäisen Boss Orange –tyylin omaksuminen on hyvin vaivatonta.

Boss Orangen tarjoamat vaatteet on tarkoitettu lähinnä vapaa-aikaan. Ne ovat urheilullisia ja jännittäviä. Miehille on tarjoilla muun muassa t-paitoja, pikeepaitoja, kauluspaitoja, neuleita, farkkuja, housuja, farkkushortseja ja alusvaatteita. Naisten vaatevalikoimaan puolestaan kuuluu esimerkiksi puseroita, paitoja, neuleita, silkkipaitoja, neuletakkeja, mekkoja, farkkuja, housuja ja farkkuleggingsejä.

Väreistä oranssi on hallitsevassa asemassa, kuten brändin nimestäkin voi päätellä. Lisäksi vaatteissa käytetään paljon mustaa, valkoista, sinistä, ruskeaa ja harmaata. Boss Orange –tuotemerkin vyöt ja laukut ovat nahkaa. Kenkiä ja silmälasien kehyksiä on monia erilaisia. Kellojen värit ja mallit ovat rohkeita, rentoja ja nuorekkaita. Sekä miehille että naisille on kehitetty myös Boss Orange –tuoksu. Miesten tuoksu on itämaisen mausteinen, lämmin ja eloisa. Se koostuu muun muassa omenan ja muiden hedelmien sekä vaniljan ja puun tuoksusta. Naisten Boss Orange –tuoksu puolestaan on intohimoinen, huoleton ja sielukas. Siinä tuoksuvat omena, kukat ja vanilja.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun