Bodyguard vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Stockmann edustaa Bodyguard -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Bodyguard -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Bodyguard -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Bodyguard

Bodyguard

Bodyguard on Stockmannin oma, moderneille ja trenditietoisille miehille suunnattu tuotemerkki. Sen vaatteet ja asusteet ovat ajattoman tyylikkäitä. Vaatteita on tarjolla sekä sisä- että ulkokäyttöön, ja mallistosta löytyy tuotteita kaikkia Pohjois-Euroopan neljää vuodenaikaa silmällä pitäen.

Bodyguard-tuotemerkin monipuolinen vaate- ja asustevalikoima tarjoaa tyylinsä tunteville miehille kauluspaitoja, neulepaitoja, lyhyt- ja pitkähihaisia t-paitoja, farkkupaitoja, puuvillaneuleita, toppaliivejä, huppareita, farkkuja, collegehousuja, muunlaisia housuja, neuletakkeja, puuvillaneuletakkeja, lämpöominaisuuksiltaan erilaisia ulkoilutakkeja eri vuodenaikoja varten, pipoja, kaulahuiveja, hanskoja, alusvaatteita sekä sukkia. Vaikka Bodyguard on erityisesti miehiä varten kehitetty tuotemerkki, se ei ole täysin unohtanut myöskään naisia. Naisille Bodyguard tarjoaa hillityn värisiä, mukavan lämpimiä huiveja, jotka ovat sopivia ja tarpeellisia loppusyksyn, talven ja alkukevään asusteita. Myös Bodyguardin käytännölliset ja tyylikkäät pipot sopivat naisenkin päähän.

Malliston tuotteiden värit ovat maanläheisiä ja melko hillittyjä joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta. Monet Bodyguardin paidoista ovat värikkäämpiä kuin merkin muut tuotteet; malliston t-paidoista ja kauluspaidoista löytyy jopa punaista värivaihtoehtoa. Muuten Bodyguardin tuotteiden värit keskittyvät miehekkäisiin sinisen, harmaan ja ruskean eri sävyihin sekä mustaan ja valkoiseen. Myös ruutu- ja raitakuosia löytyy, printtejä on vähemmän. Joistain Bodyguard-tuotteista on saatavana montaa eri värivaihtoehtoa.

Bodyguardin tuotteita voi ostaa Stockmannin tavarataloista, joita on Suomessa, Venäjällä, Virossa ja Latviassa. Lisäksi Bodyguard-brändin vaatteita ja asusteita on saatavissa Internetin kautta.

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Maake5
Kauluspaidat on tosi kestäviä, menee viä lopuks työkäytös pitkään

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun