NOOM vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Stockmann edustaa NOOM -vaatteita. Näet kaikki sivujemme NOOM -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan NOOM -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

NOOM

NOOM

NOOM on Stockmann Oyj:n oma, naisten vaatteisiin erikoistunut tuotemerkki. NOOM-malliston vaatteet on tarkoitettu erityisesti naisellisille naisille, jotka arvostavat vaivatonta tyylikkyyttä ja urbaania elämäntapaa. NOOM:in valikoimissa on keskitytty sisä- ja kesäkäyttöön soveltuviin vaatteisiin, mutta mallistossa on myös joitakin lämpöisiä ulkotakkeja. Vaatteet ovat klassisen tyylikkäitä, ja mallistossa on sopivia vaatteita sekä arkisiin työmenoihin että työn ulkopuolisiin rientoihin. Värimaailmaltaan vaatteet ovat pääosin neutraaleja ja hillittyjä, minkä ansiosta vaatteet ovat myös ajattomia ja eri käyttötilanteisiin soveltuvia. NOOM on valinnut mallistoonsa kuitenkin myös muutamia värikkäitä vaatteita, kuten oransseja neuletakkeja sekä turkoosit ja kirkkaan vihreät farkut. Osasta tuotteista on saatavissa useampi värivaihtoehto.

NOOM:in valikoimiin kuuluu pitkähihaisia paitoja, t-paitoja, pikeepaitoja, neulepuseroita ja -takkeja, toppeja, mekkoja, jakkuja, takkeja, untuvatakkeja ja -liivejä, housuja sekä farkkuja. Tuotteiden kokovalikoima on pääosin melko laaja: monia tuotenimikkeitä on saatavissa XS-koosta aina XXL-kokoon asti. Materiaaleina NOOMin tuotteissa on käytetty vaatteesta riippuen muun muassa puuvillaa ja muita villoja, viskoosia, polyesteriä, modaalia, polyamidia sekä elastaania. NOOM on hintatasoltaan suhteellisen edullisen vaatemerkki: paitojen hintahaitari on noin 10–30 euroa, neuleiden noin 30–50 euroa, housujen ja farkkujen noin 30–50 euroa, mekkojen noin 40–60 euroa sekä takkien noin 100–180 euroa.

NOOM-malliston tuotteita on saatavissa Suomesta, Venäjältä, Virosta ja Latviasta Stockmann-tavarataloista. Lisäksi tuotemerkin vaatteita ja asusteita voi ostaa Internetistä.

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

K
Kokotaulukko?
Admin:
Kiitos kehitysideasta. Lisätään Noom kokotaulukko piakkoin.
klö
pesin Noomin välikausitakin.Untuva paakkuntui.Stockmann ei vastannut sähköposteihini.Minustakin tyylikäs ja kaunis takki, mutta huonolaatuinen
Helena Tielinen1
jatkuu.... Huomasin vasta, että selässä vyötärön kohdalla on tikkauksen alareunasta usean sentin mittainen repeämä, josta pursuaa täysin untuvat pihalle! Tutkiessani takki vielä tarkemmin, näitä alkavia repeämiä on joka puolella takkia. Eli takki on vasta reilun vuoden ikäinen ja näin pian jo roskiin joutumassa. Nyt ei ole kyse enää sisävuoren, niin kuin Stockmann kertoi, kankaan heikkoudesta vaan myös ulkokangas on aivan kelpaamaton ulkotakiksi. Ja jos minulla ei olisi muita takkeja, tämähän olisi jo hajonnut viime vuoden puolella. Takin malli, väri ja lämpimyys ovat olleet todella ihanat, pidin takista heti sen nähtyäni, mutta kestävyyttä ei voida mitata vain vuoden käytöllä. Pyydän vastaustanne sähköpostiini ja tiedon mihin voin takin palauttaa saadakseni koko korvauksen siitä? Jos valmistatte samanväristä ja mallista takki uudelleen, haluaisin sellaisen mielelläni ostaa.
Helena Tielinen1
Ostin viime talvena Stockmannilta NOOM:in untuvatakin Saara. Valon lisääntyessä huomaan, että takki on täysin käyttökelvoton! Kävin jo vuoden 2014 lopulla Stockmannilla ihmettelemässä, kun kaikki vaatteeni ovat pilalla tuosta takin sisävuoresta lähteneestä untuvasta. Kysyin korvausta. En olisi saanut takista kuin osan maksusta takaisin, joten päädyin pitämään takkia. Minulla on kolme takkia talvikäyttöön, toinenkin untuvatakeista on Stoccalta ostettu jo kymmenen vuotta sitten. Siinä ei ole untuvat tulleet takin ulkopuolelle ja kulumistakin on vasta esiintynyt hihoissa. Mutta tämä teidän valmistama takki on nyt juuri putoamassa päältäni! Teksti jatkuu…..
Minna Eliasson2
Hei, olin tänään jo ennen klo 8 sormi liipasimella ostamassa verkkokaupastanne Noomin mekkoa. Kaikki näytti hyvältä, kunnes Stockmann Mastercardia numeroa näpytellessäni ilmoitettiin, että tämä ja kaikki muut haluamani tuotteet olivat jo myyty loppuun. Todella ikävää! Monet kuulemma tilaavat esim. mekkoja useampaa kokoa ja palauttavat epäsopivat. Onko mahdollista päästä näihin palautuneisiin käsiksi? Jos näin hyvin järjestyisi, niin haluaisin Noomin mekon ruskeana kokp L. Edellyttäen, että tällainen palautuu. Etukäteen kiittäen, Minna

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun