Michael Kors vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Spartoo, Zalando edustavat Michael Kors -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Michael Kors -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Michael Kors -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Michael Kors

Michael Kors

Michael Kors on yhdysvaltalaisen muotisuunnittelija Michael Korsin vuonna 2004 lanseeraama tuotemerkki. Tuotemerkin mallisto on tarkoitettu naisille, ja se on keskittynyt erilaisiin asusteisiin mutta sisältää myös jalkineita ja vaatteita. MICHAEL Michael Kors –malliston tuotteet ovat tyyliltään rennon klassisia katseenvangitsijoita. Niiden värimaailma ja muu yleisilme on pääosin melko neutraali, mikä tekee brändin tuotteista ajattomia. Mallisto sisältää myös joitakin hieman räväkämpiä värejä, printtejä ja yksityiskohtia, kuten leopardikuoseja, nastoja ja paljetteja. MICHAEL Michael Kors –malliston tuotteet on kohdennettu laajalle asiakaskunnalle mutta niissä on silti mukana ripaus ylellisyyttä. Michael Korsin suunnittelemat tuotteet ovat tunnettuja myös hyvästä laadustaan.

Michael Kors –malliston valikoimiin kuuluu muun muassa käsilaukkuja, lompakoita, kosmetiikkalaukkuja, kangaspussukoita, jalkineita, mekkoja, toppeja, farkkuja, housuja, hameita, shortseja ja päällysvaatteita. Mallistoon kuuluvien käsilaukkujen hinnat ovat tyypillisesti 200–800 dollaria, pienempien nahkatuotteiden hinnat 45–200 dollaria, jalkineiden hinnat 70–500 dollaria ja naisten vaatteiden hinnat 50–500 dollaria. Hamilton- ja Fulton-nahkalaukut ovat hyviä esimerkkejä MICHAEL Michael Kors -malliston suosituimmista tuotteista.

Michael Kors –malliston tuotteita on saatavissa kaikista yrityksen lifestyle-liikkeistä sekä ympäri maailmaa sijaitsevista johtavista tavarataloista, joista esimerkkejä ovat Bloomingdale, Nordstrom, Macy’s, Harrods, Harvey Nichols, Selfridges, Printemps, Lotte, Hyundai, Isetan ja Lane Crawford. MICHAEL Michael Korsin tuotteita on saatavissa myös useiden merkkivaatteisiin keskittyneiden verkkokauppojen kautta eri puolilta maailmaa.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun