Global Essentials vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Stockmann edustaa Global Essentials -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Global Essentials -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Global Essentials -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Global Essentials

Global Essentials

Global Essentials on tavaratalo Stockmann Oyj:n oma, aikuisten naisten vaatteisiin ja kenkiin erikoistunut tuotemerkki. Global Essentialsin valikoimiin kuuluu arkisia mutta tyylikkäitä, jokapäiväiseen käyttöön soveltuvia vaatteita ja kenkiä. Mallistossa on myös hieman juhlavampiakin vaatteita ja kenkiä. Tuotteiden hinta-laatusuhdetta on kehuttu hyväksi.

Global Essentials –tuotemerkin vaatemallistoon kuuluu pitkä- ja lyhythihaisia paitoja, bleisereitä, toppeja, silkkipuseroita, neulepaitoja ja -takkeja, housuja, hameita sekä mekkoja. Global Essentialsin tarjoamat vaatteet on tarkoitettu pääasiassa sisä- tai kesäkäyttöön. Suurin osa Global Essentialsin malliston vaatteista on yksivärisiä ja muutenkin värimaailmaltaan melko neutraaleja ja hillittyjä. Neutraalien väriensä ja yksinkertaisen kauniiden malliensa ansiosta Global Essentialsin vaatteet ovat ajattoman tyylikkäitä. Väreistä eniten edustettuina ovat mustan ja harmaan sävyt, mutta joitakin räväkämmänkin värisiä vaatteita tuotemerkin mallistosta löytyy, kuten pinkki ja kirkkaankeltainen silkkipaita. Osasta malliston vaatteista on tarjolla useampi värivaihtoehto. Printtejä Global Essentials –tuotemerkin vaatteissa ei juurikaan ole. Vaatteiden valmistuksessa materiaaleina on käytetty muun muassa silkkiä, puuvillaa, viskoosia, kašmiria, polyamidia, polyesteriä, elastaania ja merinovillaa. Global Essentials –tuotemerkin kenkämallisto sisältää nilkkureita, avokkaita, korkokenkiä, ballerinakenkiä ja matalia kenkiä. Kenkien materiaaleina on käytetty pääasiassa nahkaa, mokkaa ja kumia.

Global Essentials –malliston tuotteita on saatavissa Suomesta, Venäjältä, Virosta ja Latviasta Stockmann-tavarataloista. Lisäksi tuotemerkin vaatteita ja asusteita voi ostaa Internetistä.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun