Filippa K vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Zalando, NA-KD, Stockmann edustavat Filippa K -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Filippa K -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Filippa K -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Filippa K

Filippa K

Filippa K on ruotsalainen vuonna 1993 perustettu muotialan yritys, joka on noussut vuosien saatossa Skandinavian johtavaksi muotialan yritykseksi. Filippa K suunnittelee, valmistaa ja myy hyvin suunniteltuja ja laadukkaita muotivaatteita ja asusteita muotia ja laatua arvostaville naisille ja miehille. Hyvästä laadustaan ja designistaan huolimatta vaatteiden ja asusteiden hintataso on pystytty pitämään asiakkaiden kannalta houkuttelevana. Yritys painottaa vaatteidensa ja asusteidensa suunnittelussa ajattomuutta ja kestävyyttä, minkä ansiosta tuotteiden käyttöikä on pitkä. Ajattomuuteen pyrkivän tyylinsä vuoksi Filippa K:n tuotteiden värimaailma on melko neutraali – erityisesti mustan, harmaan ja valkoisen eri sävyt ovat tuotteissa vahvasti esillä. Filippa K:n tärkeimmät arvot, eli tyyli, yksinkertaisuus ja laatu, näkyvät kaikessa, mitä yritys tekee.

Filippa K:n tuotevalikoima on hyvin kattava. Naisille on tarjolla paitoja, toppeja, villapuseroita, takkeja, housuja, farkkuja, hameita, mekkoja, iltapukuja, ulkotakkeja, kenkiä, laukkuja, päähineitä, kaulaliinoja, huiveja, käsineitä, sukkia, sukkahousuja, koruja, vöitä ja lompakoita. Miehille Filippa K puolestaan tarjoaa pitkähihaisia paitoja, t-paitoja, kauluspaitoja, villapuseroita, housuja, puvuntakkeja ja -housuja, kravatteja, ulkotakkeja, farkkuja, kaulaliinoja, huiveja, sukkia, kenkiä, päähineitä, käsineitä, vöitä, laukkuja, lompakoita ja nenäliinoja.

Filippa K:n tuotteita on saatavissa noin 50 Filippa K -kaupasta ja yli 700 jälleenmyyjältä ympäri maailmaa. Tuotteita myydään Australiassa, Itävallassa, Belgiassa, Kanadassa, Tanskassa, Suomessa, Ranskassa, Saksassa, Irlannissa, Italiassa, Hollannissa, Norjassa, Puolassa, Venäjällä, Espanjassa, Ruotsissa, Sveitsissä ja Isossa-Britanniassa.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun