E'NY

E

E’NY eli Eternally New York -tuotemerkki on kohdistettu kansainvälisesti suuntautuneille, business-tyylisille ja moderneille naisille. E’NY tunnetaan erityisesti hyvästä laadustaan, naisellisista linjoistaan ja viehättävistä yksityiskohdistaan. E’NYn ajattoman kauniit, klassiset vaatteet sopivat niin arkiseen työelämään kiireisessä business-maailmassa kuin hienoihin juhliinkin; jokaiseen kuviteltavissa olevaan paikkaan, missä edustavuus on yksi naisen tärkeimmistä ominaisuuksista. E’NYn valikoimiin kuuluvia vaatteita voivat käyttää kaikki trenditietoiset naiset iästä riippumatta.

E’NY tarjoaa hameita, mekkoja, paitoja, neuleita, toppeja ja housuja. Ne on kehitelty sopimaan hyvin erityisesti business-maailmassa työskenteleville naisille. Brändi on keskittynyt vaatteisiin, jotka on tarkoitettu sisäkäyttöön tai lämpimään ilmastoon. Ulkovaatteita E’NYn valikoimaan ei kuulu. Myöskään asusteita brändi ei tarjoa. Malliston upeat vaatteet ovat edustavia, ajattomia, kansainvälisiä ja tyylikkäitä. Niissä on käytetty enimmäkseen pelkästään hillittyjä värejä, ja musta-valkoinen on yksi E’NYn tuotteiden käyttäjien suurimmista suosikeista. Monet vaatteista ovat yksivärisiä, mutta kirjaviakin vaatekappaleita E’NYn valikoimista löytyy jonkin verran. Kaikki E’NYn vaatteet ovat siistejä ja klassisia mutta kuitenkin nuorekkaita. E’NY-malliston vaatteet valmistetaan laadukkaista ja tyylikkäistä materiaaleista. Hyvistä käyttöominaisuuksistaan ja trendikkyydestään huolimatta vaatteet eivät kuitenkaan ole liian kalliita, vaan niiden hinta-laatusuhde on oikein hyvä.

E’NYn tuotteita voi ostaa Internetin kautta missä päin maailmaa tahansa. Niitä on saatavissa myös Stockmannin tavarataloista, joita on monien Suomen kaupunkien lisäksi Venäjällä, Virossa ja Latviassa.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun