Cristelle & Co. vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Stockmann edustaa Cristelle & Co. -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Cristelle & Co. -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Cristelle & Co. -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] vaatekauppoja.fi

Cristelle & Co.

Cristelle & Co.

Cristelle & Co. on nuorille ja nuorekkaille moderneille naisille suunnattu tuotemerkki. Brändin tuotteita voidaan kuvata sanoilla jännittävä ja kiinnostava. Cristelle & Co:n tuotteissa on sopivassa suhteessa naisellisia yksityiskohtia, tyylikästä käyttömukavuutta sekä aina uusia, yllättäviäkin piirteitä ja ominaisuuksia. Cristelle & Co. -tuotemerkin valikoima on moderni sekoitus juhlavan kimaltavia sekä arkisempia business-tyylisiä vaatekappaleita ja asusteita. Myös värejä tuotteissa on moneen lähtöön. Räikeät värit eivät kuitenkaan Cristelle & Co:n tyyliin kuulu. Suuri osa tuotteista on yksivärisiä, tosin joitakin monivärisiä tuotteitakin valikoimasta on mahdollista löytää.

Cristelle & Co. tarjoaa naisille paitoja, neuleita, toppeja, jakkuja, bleisereitä, liivejä, mekkoja, hameita, housuja, takkeja, ponchoja, leggingsejä, laukkuja, kännykkäkoteloita ja lompakkoja. Tuotteet on valmistettu hyvistä materiaaleista. Ne miellyttävät monia aisteja: ulkonäkö on siisti, kosketettaessa ne tuntuvat ihanan pehmeiltä ja niiden tuoksukin on hyvä. Tuotteet ovat hillittyjä, joten ne sopivat hyvin business-maailmaan. Siitä huolimatta ne ovat nuorekkaita ja niissä on kauniita yksityiskohtia. Cristelle & Co:n asusteet ovat nahkaa. Brändin vaatteiden tavoin nekin ovat laadukkaita, kestäviä ja hyvin valmistettuja. Cristelle & Co. -tuotteita ostaessaan ei tarvitse maksaa huomattavaa merkkilisää, vaan hinnat on pystytty pitämään melko edullisina. Hinta-laatusuhde on siis hyvä.

Cristelle & Co. -tuotteita on saatavana Stockmannin tavarataloista, joita on Suomessa, Venäjällä, Virossa ja Latviassa. Lisäksi brändin tuotteita on mahdollista ostaa Internetin kautta.

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun