Cristelle & Co. vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Stockmann edustaa Cristelle & Co. -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Cristelle & Co. -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Cristelle & Co. -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Cristelle & Co.

Cristelle & Co.

Cristelle & Co. on nuorille ja nuorekkaille moderneille naisille suunnattu tuotemerkki. Brändin tuotteita voidaan kuvata sanoilla jännittävä ja kiinnostava. Cristelle & Co:n tuotteissa on sopivassa suhteessa naisellisia yksityiskohtia, tyylikästä käyttömukavuutta sekä aina uusia, yllättäviäkin piirteitä ja ominaisuuksia. Cristelle & Co. -tuotemerkin valikoima on moderni sekoitus juhlavan kimaltavia sekä arkisempia business-tyylisiä vaatekappaleita ja asusteita. Myös värejä tuotteissa on moneen lähtöön. Räikeät värit eivät kuitenkaan Cristelle & Co:n tyyliin kuulu. Suuri osa tuotteista on yksivärisiä, tosin joitakin monivärisiä tuotteitakin valikoimasta on mahdollista löytää.

Cristelle & Co. tarjoaa naisille paitoja, neuleita, toppeja, jakkuja, bleisereitä, liivejä, mekkoja, hameita, housuja, takkeja, ponchoja, leggingsejä, laukkuja, kännykkäkoteloita ja lompakkoja. Tuotteet on valmistettu hyvistä materiaaleista. Ne miellyttävät monia aisteja: ulkonäkö on siisti, kosketettaessa ne tuntuvat ihanan pehmeiltä ja niiden tuoksukin on hyvä. Tuotteet ovat hillittyjä, joten ne sopivat hyvin business-maailmaan. Siitä huolimatta ne ovat nuorekkaita ja niissä on kauniita yksityiskohtia. Cristelle & Co:n asusteet ovat nahkaa. Brändin vaatteiden tavoin nekin ovat laadukkaita, kestäviä ja hyvin valmistettuja. Cristelle & Co. -tuotteita ostaessaan ei tarvitse maksaa huomattavaa merkkilisää, vaan hinnat on pystytty pitämään melko edullisina. Hinta-laatusuhde on siis hyvä.

Cristelle & Co. -tuotteita on saatavana Stockmannin tavarataloista, joita on Suomessa, Venäjällä, Virossa ja Latviassa. Lisäksi brändin tuotteita on mahdollista ostaa Internetin kautta.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun