Converse vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Stiletto, Spartoo edustavat Converse -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Converse -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Converse -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 13 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Converse

Converse

Converse on varmastikin eräs maailman tunnetuimmista kenkämerkeistä, ja heidän mallinsa ovat tuttu näky katukuvassa ympäri maailmaa. Converse osaa tehdä kenkiä, jotka huomataan. Ne ovat myös mukavia jaloissa, ja niitä ei voi omistaa liikaa. Tennareita on useita eri malleja niin lapsille kuin aikuisillekin. Valikoima on laajin netissä. Converset ovat laadukkaita, ja niitä yritetään kopioida, mutta alkuperäiset ovat kuitenkin aivan omaa laatuansa.

Malleja on lyhyt- ja pitkävartisia, ja värivaihtoehtoja useita kymmeniä. Converse kenkiä valmistetaan kankaisten lisäksi myös nahkaisina. Nykyään voit itse suunnitella omat Converse tennarisi alusta loppuun. Voit itse päättää minkä väriset kengät haluat, ja voit todellakin suunnitella niiden ulkonäön alusta loppuun. Converse on tietenkin tunnettu ympäri maailman suosituista tennaristaan, mutta sillä on paljon muitakin kiinnostavia tuotteita. Naisille on todella kauniita ja herkullisenvärisiä t-paitoja, huppareita ja takkeja. Naisten farkkuja on paljon eri malleja, ja niistä jokainen löytää varmasti itselleen sopivat. Lasten mallisto on täynnä toinen toistaan hauskempia tennareita sarjakuvakuvioineen, ja lapset voivat myös suunnitella oman mallisensa tennarit haluamillaan väreillä ja kuvioilla.

Conversen tuoteperheeseen kuuluu paljon erilaisia värikkäitä laukkuja ja kasseja. Voit uudistaa kenkiesi ilmettä uusilla nauhoilla, joita löytyy monissa eri väreissä. Kellot ovat myös näyttävästi esillä Conversen mallistossa, ja niitä on paljon eri malleja herkullisissa väreissä. Conversen tuotteet on tarkoitettu kaikille muotitietoisille, ja mikä parasta, ovat nämä tuotteet koko perheelle sopivia.

Converse mainos

Conversen mainos tammikuulta 2014 saksaksi.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun