Name It vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, House of Brandon, Name It edustavat Name It -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Name It -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Name It -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Name It

Name It

Vuonna 1986 perustettu Name It on osa tanskalaista Bestseller-ketjua, johon kuuluvat myös Jack and Jones, Vero Moda, ONLY, Pieces, Vila, Object, mama‧licious, Selected ja Outfitters nation. Name It suunnittelee trendikkäitä ja värikkäitä lastenvaatteita. Tuotemerkin vaatteet on tarkoitettu erityisesti muotitietoisille lapsille, jotka tietävät, mitä haluavat. Name It:n tuotteet ovat hauskoja, leikkimielisiä ja trendikkäitä. Niiden valmistuksessa on käytetty kestäviä materiaaleja, ja lisäksi vaatteet tuntuvat mukavilta lasten päällä.

Name It:n tuotevalikoimiin kuuluu vaatteita kaikenikäisille lapsille. Tuotevalikoima sisältää muun muassa paitoja, neuleita, neuleliivejä, tunikoja, bleisereitä, liivejä, bodeja, mekkoja, shortseja, haalaripukuja, haalareita, sukkia, sukkahousuja, huiveja, töppösiä, kenkiä, päähineitä, toppavaatteita, käsineitä, yöpukuja, kravatteja ja vöitä. Vastasyntyneille (0–9 kuukautta) tarkoitetut vaatteet ovat ennen kaikkea pehmeitä ja mukavia mutta sisältävät vivahteita myös nykytrendeistä. 1–3-vuotiaille lapsille tarkoitettujen vaatteiden suunnittelussa on puolestaan kiinnitetty erityistä huomiota vaatteiden mukavuuteen, toimivuuteen ja kestävyyteen, jotka ovat tärkeitä ominaisuuksia maailman tutkimisen aloittaville lapsille. 4–12-vuotiaille lapsille tarkoitetut vaatteet ovat mukavia päällä ja sisältävät upeita yksityiskohtia. Isojen lasten vaatteiden suunnittelussa on kiinnitetty huomiota myös siihen, että tiettyyn ikään kasvaneilla lapsilla on jo itsellään mielipiteitä päälle puettavista vaatteista.

Name It:n tuotteita on saatavissa ympäri maailmaa. Tuotteita myydään Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Islannissa, Itävallassa, Hollannissa, Saksassa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Färsaarilla, Egyptissä, Uzbekistanissa, Jordaniassa, Kuwaitissa, Libanonissa ja Saudi-Arabiassa.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun