Global Girl

Global Girl

Global Girl Stockmann verkkoaupan myymä kouluikäisille tytöille suunnattu vaatemerkki. Sen valikoimiin kuuluu monenlaisia vaatteita ja asusteita. Niitä on tarjolla sekä sisä- että ulkokäyttöön, ja valikoima kattaa myös kaikki eri vuodenaikoina käytettävät kausiluonteiset vaatteet ja asusteet. Global Girlin mallistosta on löydettävissä melkein minkälaisia vaatteita tahansa kaikenlaisiin tilanteisiin. Global Girl tarjoaa kaiken tyyppisiä vaatteita aina pakkasten keskellä tarvittavista lämpimistä untuvatakeista rantalomalla käytettäviin bikineihin sekä upean loisteliaista juhlamekoista mukavan pehmeisiin kylpytakkeihin asti.

Global Girl -tuotemerkkiin kuuluu paitoja, housuja, mekkoja, hameita, neuleita, takkeja, haalareita, säärystimiä, päähineitä, kylpytakkeja, leggingsejä, yövaatteita, sukkia, tossuja, huiveja, hanskoja, bikineitä ja uimapukuja. Global Girlin vaatteet ovat laadukkaita, tyylikkäitä ja ajattomia. Ne ovat erityisesti kohderyhmänsä eli kouluikäisten tyttöjen mieleen, mutta myös nuoret ja pienikokoiset aikuiset naiset voivat hyödyntää Global Girlin monipuolista ja trendikästä tarjontaa. Monet asusteista, esimerkiksi huivit, sopivat minkä ikäisille tahansa. Global Girlin pipoja voivat käyttää tyttöjen ja naisten lisäksi myös pojat ja miehet.

Global Girlin tuotteiden väreissäkin on valinnan varaa. Nuoremmat tytöt ihastuvat usein iloisen räväköihin tai hempeän pastellinvärisiin vaatteisiin ja asusteisiin, kun taas vanhemmat Global Girlin ystävät suosivat hillitympiä sävyjä. Mallistosta löytyy sekä yksivärisiä että värikkäitä vaatteita ja asusteita. Joitakin niistä on saatavissa myös monessa eri värissä ja kuosissa.

Global Girl myy tuotteitaan Suomessa, Venäjällä, Virossa ja Latviassa Stockmann-tavarataloissa. Lisäksi tuotemerkin vaatteita ja asusteita voi ostaa myös Internetistä.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun