Cube co. vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Stockmann edustaa Cube co. -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Cube co. -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Cube co. -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Cube co.

Cube co.

Cube Co. on kouluikäisille pojille vaatteita ja asusteita valmistava tuotemerkki. Cube Co:n tuotevalikoima kattaa suurimman osan niistä vaatteista ja asusteista, joita kouluikäinen poika tarvitsee päivittäisessä elämässään. Tuotemerkin valikoimiin kuuluu muun muassa untuvatakkeja ja muita takkeja, toppaliivejä, ulkoiluhousuja, puuvillaneuleita, housuja, farkkuja, huppareita, pitkähihaisia paitoja, neuleliivejä, t-paitoja, boksereita ja alushousuja, pitkiä alushousuja, sukkia, yöpukuja, kylpytakkeja, uimahousuja, pipoja sekä käsineitä. Osassa tuotteista on valittavissa useampi värivaihtoehto.

Cube Co:n vaatteiden ja asusteiden värimaailma on suurelta osin melko neutraali, mutta tuotemerkin mallistossa on käytetty myös joitakin hieman räväkämpiäkin värejä, kuten kirkkaita vihreän, sinisen ja oranssin sävyjä. Osa Cube Co:n valmistamista vaatteista on yksivärisiä, kun taas joissakin vaatteissa on yhdistely useita eri värejä uniikilla ja houkuttelevalla tavalla. Joissakin vaatteissa Cube Co. käyttää myös printtejä, jotka elävöittävät vaatteiden ulkoasua hauskasti. Vaikka vaatemerkki on suunnattu kouluikäisille pojille, jotkut vaatteista ja asusteista ovat myös tyttöjen mieleen.

Cube Co:n tuotteet sopivat alhaisen hintansa puolesta kaikille lapsiperheille. Edullisesta hintatasostaan huolimatta Cube Co:n valmistamat vaatteet ovat saaneet kehuja hyvästä laadustaan, kestävyydestään ja mukavuudestaan sekä siitä, että niistä pitävät sekä lapset että heidän vanhempansa.

Suomessa, Venäjällä, Virossa ja Latviassa Cube Co. tunnetaan koko perheen tavaratalo Stockmannin valikoimiin kuuluvana tuotemerkkinä. Sen tuotteita on mahdollistaa ostaa myös Internetin kautta.

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Omppu4
Pojan mielestä parhaat housut. Monet on ostettu ja lisääkin olisi hankittu, jos vain saisi kangashousuja. Tarjolla näkyy olevan vain collegea tai farkkua.
Mupsi5
Hyvät värit, pojan ja äidinmieleen. Värit ja mallit kestävät hyvin pesua ja kulutusta. Erinomainen vaatemerkki. Muuta en ostakaan.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun