Bogi vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Stockmann edustaa Bogi -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Bogi -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Bogi -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Bogi

Bogi

Bogi on erityisesti vauvoille ja lapsille suunnattu tuotemerkki, jonka valikoimiin kuuluu monenlaisia vauvojen ja lasten vaatteita, asusteita sekä leluja. Bogin vaatteiden värimaailma on hyvin monipuolinen. Vaatteita löytyy sekä iloisissa, räiskyvän raikkaissa väreissä että hillitymmissä, hempeissä ja maanläheisissä sävyissä. Tarjolla on sekä yksivärisiä että kirjavia vaatteita, ja Bogi käyttää monissa vaatteissaan myös printtejä. Sama värikirjo toistuu myös asusteissa, joita on saatavana monen värisinä ja sävyisinä. Lähes kaikki Bogin lelut puolestaan ovat väreiltään melko hillittyjä. Suosituimmat ja tunnetuimmat tuotemerkin valikoimaan kuuluvat lelut ovat pehmonalle ja -koira.

Vauvoille Bogi tarjoaa paitoja, housuja, mekkoja, neuleita, liivejä, sukkahousuja, leggingsejä, bodeja, takkeja, haalareita, päähineitä, tossuja ja hanskoja. Bogin lapsille suunnattuun valikoimaan puolestaan kuuluu paitoja, housuja, mekkoja, hameita, neuleita, liivejä, sukkahousuja, sukkia, leggingsejä, yövaatteita, alusvaatteita, kylpytakkeja, uimahousuja, bikineitä, takkeja, sadevaatteita, päähineitä, huiveja, hanskoja, säärystimiä ja pehmoleluja. Bogi-tuotteet ovat laadukkaita, tyylikkäitä ja ajattomia. Niissä on mukana myös ripaus luksusta. Tuotteet on suunniteltu miellyttämään sekä lasten että aikuisten silmää. Myös vaatteiden ja asusteiden käytännöllisyyteen ja käyttömukavuuteen on kiinnitetty huomiota. Suloiset, melko suurikokoiset pehmolelut taas on tehty mukavan pehmeiksi miellyttämään näköaistin lisäksi myös tuntoaistia.

Bogin tuotteita voi ostaa muun muassa Internetin kautta, oli sitten missä päin maailmaa tahansa. Suomessa, Venäjällä, Virossa ja Latviassa Bogi tunnetaan Stockmannin valikoimiin kuuluvana tuotemerkkinä.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun