Superfit vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Stiletto, Spartoo edustavat Superfit -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Superfit -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Superfit -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Superfit

Superfit

Superfit on itävaltalainen, kymmeniä vuosia sitten perustettu lastenkenkämerkki. Se tarjoaa tyylikkäitä lastenkenkiä, jotka näyttävät hyviltä ja tuntuvat mukavilta jaloissa. Superfitin tuotteiden suunnittelussa käytetään apuna ortopedejä ja lastenlääkäreitä. Se mahdollistaa parhaiden mahdollisten lastenkenkien suunnittelun ja valmistamisen. Lapsen ensimmäisten askelten hapuilu vaatii kengiltä turvallisuutta: erityisen hyvää suojaa ja vankkaa tukea jaloille. Nämä ominaisuudet on otettu huomioon Superfitin valmistamissa ensiaskelkengissä. Kaikissa Superfit-tuotemerkin kengissä on käytetty teknistä huippuosaamista ja laadukkaita materiaaleja, kuten goretexiä. Kengät ovat viimeisimpien trendien mukaisia. Ne ovat lisäksi käytännöllisiä ja erilaisiin jalkatyyppeihin hyvin sopivia. Myös niiden helppokäyttöisyyteen on panostettu: tarrojen tai vetoketjun avulla lapsi saa kengät jalkaansa ilman aikuisen apua.

Superfit tarjoaa lapsille monia erilaisia ensiaskelkenkiä, lenkkareita, tennareita, kävelykenkiä, sandaaleita, saapikkaita, nilkkureita, sisäkenkiä ja tossuja. Tuotteita on tarjolla sekä kesä- että talvikäyttöä varten. Lisäksi Superfitin valikoimista löytyy suloisia ja hellyttäviä vauvan kenkiä. Kenkien kokovalikoima on laaja – se alkaa koosta 17 ja päättyy kokoon 43. Joistakin kengistä, kuten kävelykengistä ja saapikkaista, on saatavissa myös aikuisten kokoja, vaikka tuotemerkin pääkohderyhmä ovatkin lapset.

Monissa Euroopan maissa on kenkäkauppoja, jotka myyvät Superfit-kenkiä. Kenkiä myyviä maita ovat Belgia, Bulgaria, Englanti, Espanja, Färsaaret, Hollanti, Irlanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Latvia, Liettua, Norja, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekki, Unkari ja Viro. Lisäksi Superfitin tuotteita on saatavissa monista verkkokaupoista.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun