Petit Bateau vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Spartoo, Zalando, Stockmann edustavat Petit Bateau -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Petit Bateau -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Petit Bateau -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Petit Bateau

Petit Bateau

Pierre Valtonin vuonna 1893 perustama tuotemerkki Petit Bateau on maailman ensimmäinen yritys, joka alkoi valmistaa puuvillaisia alusvaatteita. Nykyään tuotemerkkiin kuuluu muutakin kuin alusasuja. Sen mallistossa on ihania, ajattomia vaatteita, asusteita ja muuta tarpeellista vauvoille, lapsille, naisille ja miehille. Petit Bateau on laajentamassa tuotevalikoimaansa, joten sen valikoimaan on tulossa vielä uusiakin tuotteita.

Petit Bateau tarjoaa kaikille kohderyhmilleen päätuotteitaan alusvaatteita ja yövaatteita. Lisäksi vauvoille tarkoitettuun valikoimaan kuuluu paitoja, neuleita, liivejä, housuja, mekkoja, shortseja, leggingsejä, haalareita, bodeja, päähineitä, sukkia, hanskoja, huiveja, sadevaatteita, ruokalappuja, makuupusseja, peittoja, uniriepuja ja unileluja. Lapsille puolestaan on saatavissa paitoja, neuleita, housuja, hameita, mekkoja, shortseja, fleecevaatteita, takkeja, päähineitä, sukkia, hanskoja ja huiveja.

Petit Bateau -tuotemerkin naisille suunnattuun valikoimaan kuuluu alusvaatteiden ja yövaatteiden lisäksi paitoja, neuleita, toppeja, housuja, hameita, mekkoja, takkeja, sadevaatteita, shortseja, päähineitä, sukkia, huiveja, laukkuja ja kauluksia. Miehille taas tarjolla on paitoja, takkeja, päähineitä ja huiveja.

Petit Bateaun tuotteita voi ostaa joka puolelta maailmaa. Tuotteita myydään Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Belgiassa, Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Japanissa, Espanjassa, Venäjällä, Kiinassa, Singaporessa, Etelä-Koreassa, Itävallassa, Brasiliassa, Bulgariassa, Kroatiassa, Kyproksessa, Tanskassa, Ranskan Guyanassa, Kreikassa, Guadeloupessa, Hong Kongissa, Kuwaitissa, Libanonissa, Luxemburgissa, Martiniquessa, Marokossa, Hollannissa, Uudessa Kaledoniassa, Puolassa, Portugalissa, Reunionissa, Romaniassa, Saudi-Arabiassa, Sloveniassa, Sveitsissä, Turkissa ja Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa. Ostoksia voi tehdä myös erikielisissä verkkokaupoissa.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun