s. Oliver vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Spartoo, Zalando edustavat s. Oliver -vaatteita. Näet kaikki sivujemme s. Oliver -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan s. Oliver -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

s. Oliver

s. Oliver

s.Oliver on saksalainen vuonna 1969 perustettu vaatebrändi, joka valmistaa vaatteita niin aikuisille, lapsille kuin vauvoillekin. Tuotemerkin valikoimista löytyy vaatteita normaaliin arkikäyttöön, työelämään ja juhliin eli käytännössä kaikkiin elämäntilanteisiin. s.Oliver kannattaa seuraavia arvoja: vilpittömyys ja aitous, aitoja tuotteita käypään hintaan, erinomainen laatu sekä perinteet. Nämä arvot näkyvät selvästi myös tuotemerkin eri tuotteissa.

 

s.Oliverin tuotevalikoima on todella kattava, ja siitä löytyy varmasti vaatteita jokaisen ihmisen tarpeisiin ikään ja sukupuoleen katsomatta. Naisten valikoimaan kuuluu takkeja, bleisereitä, liivejä, puseroita, neulepuseroita, t-paitoja, toppeja, housut, farkkuja, mekkoja, hameita, bisnesvaatteita, leggingsejä, sukkia, sukkahousuja, hattuja, huiveja, käsineitä, vöitä, laukkuja, lompakoita, kenkiä, alusvaatteita, kelloja, koruja, kosmetiikkatuotteita, aurinkolaseja ja sateenvarjoja. Miehille tarjolla on puolestaan takkeja, neulepuseroita, pukuja, nahkatakkeja, paitoja, t-paitoja, housuja, farkkuja, hattuja, kaulaliinoja, käsineitä, kenkiä, alusvaatteita, kelloja, koruja, vöitä, laukkuja, lompakkoja, kravatteja, sukkia, kosmetiikkatuotteita, aurinkolaseja ja sateenvarjoja. Lasten tuotevalikoimaan kuuluu paitoja, villapuseroita, toppeja, takkeja, housuja, farkkuja, leggingsejä, hameita, mekkoja, hattuja, huiveja, käsineitä, vöitä, kelloja, koruja, kravatteja ja sateenvarjoja. Lapsille tarkoitettujen vaatteiden koot ovat 92–176 cm. Vauvoille s.Oliver tarjoaa paitoja, takkeja, mekkoja, hameita, housuja, farkkuja, leggingsejä, päähineitä, kaulaliinoja, kaulureita ja talvipukuja. Vauvoille tarkoitettujen vaatteiden koot ovat 50–92 cm.

s.Oliverilla on myymälöitä useassa Euroopan maassa: Saksassa, Sveitsissä, Puolassa, Itävallassa, Hollannissa, Ruotsissa ja Suomessa. Tuotteita voi ostaa myös s.Oliverin verkkokaupasta.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun