Nova Star vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Lekmer edustavat Nova Star -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Nova Star -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Nova Star -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Nova Star

Nova Star

Nova Star -lastenvaatetuotemerkin loi ruotsalainen Helena Orlenius vuonna 2004. Brändin tuottamat lastenvaatteet ovat saaneet vaikutteensa katumuodista. Ne tunnetaan vaatteina, joissa on tyyliä ja asennetta. Lisäksi Nova Star -vaatteet ovat tunnettuja siitä, että ne noudattavat kestävän kehityksen periaatetta. Vaatteet näyttävät pesun jälkeen entistä paremmilta, eikä niiden kestävyys kärsi kovastakaan käytöstä. Nova Starin vaatteet voi säästää seuraavalle lapselleen tai myydä pois sen jälkeen, kun niiden alkuperäinen omistaja on kasvanut niistä ulos. Ja edelleen ne ovat laadukkaita!

Nova Star -tuotemerkin lastenvaatteiden design on viileän hillitty. Vaatteiden suunnittelussa on otettu huomioon lasten luontainen aktiivinen käyttäytyminen sekä heidän alituinen tarpeensa vapaaseen liikkumiseen. Niinpä Nova Starin vaatteet toimivat ja kestävät erittäin hyvin myös aktiivisten lasten arjen vilskeessä. Ne ovat laadukkaita, käytännöllisiä ja mukavia päällä. Lisäksi ne ovat hyvännäköisiä, trendikkäitä, katu-uskottavia, värikkäitä ja kauniita.

Nova Star -tuotevalikoimaan kuuluu sekä tyttöjen että poikien vaatteita. Osa vaatekappaleista on unisex-mallisia, eli ne sopivat hyvin jokaiselle lapselle sukupuolesta riippumatta. Unisex-käytäntö tukee osaltaan myös Nova Star -tuotemerkin kestävän kehityksen periaatetta, koska käyttämällä unisex-vaatteita on mahdollista kierrättää vaatteita eri sukupuolta olevien sisarusten kesken. Nova Starin mallistoon kuuluu paitoja, housuja, takkeja, päähineitä, hameita, mekkoja ja leggingsejä. Kokomitoitus on 68–150 cm.

Nova Star myy tuotteitaan useissa myymälöissä Euroopassa: Belgiassa, Tanskassa, Suomessa, Ranskassa, Saksassa, Islannissa, Italiassa, Hollannissa, Norjassa, Ruotsissa ja Sveitsissä. Lisäksi tuotemerkin lastenvaatteita on mahdollista ostaa monista verkkokaupoista.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun