Geggamoja vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Sportamore edustaa Geggamoja -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Geggamoja -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Geggamoja -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] vaatekauppoja.fi

Geggamoja

Geggamoja

Geggamoja on ruotsalainen lastenvaatebrändi. Tuotemerkin tavoitteena on suunnitella hyvän näköisiä, käytännöllisiä ja mukavia vaatteita. Tuotemerkki käyttää vaatteissaan hauskoja yksityiskohtia, jotka tekevät vaatteista makean näköisiä. Geggamoja yhdistelee vaatteissaan klassista raitaa, iloisia värejä sekä selkeää harmaata, mustaa ja valkoista. Nämä ominaisuudet luovat Geggamojan vaatteille ainutlaatuisen tyylin. Useimmat tuotemerkin vaatteista ovat unisex-mallisia, eli ne sopivat kuosinsa, väriensä ja designinsa puolesta samaan aikaan sekä tytöille että pojille. Geggamojan perustaneet kaksi sisarusta ovat sitoutuneet suunnittelemaan vaatteitaan pelkästään sellaisista materiaaleista ja designeista, joita he haluaisivat omien lapsiensakin käyttävän. Suurin osa tuotemerkin vaatteista valmistetaan luonnonmukaisista materiaaleista kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Valmistuksessa käytetään materiaaleina muun muassa trikoota, veluuria, puuvillaa, neulekangasta, farkkukangasta ja fleecekangasta. Geggamoja pyrkii tuottamaan kaikki tuotteensa niin vastuullisesti ja ympäristöä säästävästi kuin mahdollista.

Geggamojan lasten valikoima sisältää hanskoja, talvitakkeja, sadevaatteita, huiveja, hattuja, paitoja, housuja, lenkkitossuja ja kylpytakkeja. Useimmat niistä sopivat väreiltään ja kuoseiltaan sekä tytöille että pojille. Vauvoille tarjolla on puolestaan housuja, bodeja, huiveja, yöpukuja, sukkahousuja, peittoja, hanskoja, töppösiä ja kylpytakkeja. Aikuisille Geggamoja tarjoaa upeita pipoja, joista osassa on käytetty tuotemerkin lastenvaatteista tuttuja raitakuoseja ja värejä.

Geggamojan tuotteita on saatavissa ympäri maailmaa. Niitä myydään Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Islannissa, Norjassa, Itävallassa, Englannissa, Kreikassa, Hollannissa, Sveitsissä, Saksassa, Venäjällä, Japanissa, Australiassa ja Yhdysvalloissa.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun