Colour Wear vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Outnorth, Zoovillage, Stockmann edustavat Colour Wear -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Colour Wear -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Colour Wear -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 5 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Colour Wear

Colour Wear

CLWR on ruotsalainen vaatemerkki, joka valmistaa streetmuotia tytöille ja pojille. CLWR eli Colour Wearin kokoelmiin kuuluvat värikkäät takit, joilla erotut eduksesi massasta. Miesten mallistossa on upeita takkeja monine eri värivaihtoehtoineen, ja niistä jokainen löytää itselleen sopivan mallin. Miesten takit ja anorakit on suunniteltu erityisesti istuvuus ja katu-uskottavuus huomioonottaen, ja ne sopivat niin rinteeseen kuin kaupungillekin.

Miesten lumilautailuhousut on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä, ja monista värivaihtoehdoista varmasti jokainen löytää mieleisensä. Lumilautailuhousut ja -takit on kehitetty huippuunsa yhteistyössä alan kovimpien ammattilaisten kanssa, ja niistä on iloa pitkäksi aikaa. CLWR valmistaa vaatteita myös naisille. Naisten lumilautailutakkeja löytyy useita eri malleja, ja värivaihtoehtoja on runsaasti. Naisten takit ovat tyylikkäitä, ja niitä voi käyttää sekä rinteessä että kaupungilla. Naisten lautailuhousut sopivat yhteen takkien kanssa, ja housuissa on monia pieniä teknisiä yksityiskohtia, jotka parantavat suoritustasi. Lautailuhousuja on perinteisissä väreissä, ja niitä löytyy myös todella tyylikkäissä kirkkaissa väreissä.

CLWR on maailmalla menestynyt ja tunnettu vaatemerkki, joka yhteistyössä rinteiden ammattilaisten kanssa valmistaa korkealaatuisia ja teknisesti toimivia vaatteita. CLWR tuotteita käyttäessäsi voit olla varma siitä, että saat huippulaadukkaita vaatteita, jotka on suunniteltu kestämään vaativissakin olosuhteissa. CLWR valmistaa myös tyylikkäitä pipoja, joita on useita eri malleja, sekä lippiksiä. Pipot ovat suunniteltu kestämään kovia ja kylmiä olosuhteita, ja ne ovat tyylikkäitä ja samalla rentoja.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun