Fransa Kids vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Lekmer edustaa Fransa Kids -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Fransa Kids -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Fransa Kids -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Fransa Kids

Fransa Kids

Fransa Kids on tanskalainen vuonna 2004 perustettu tuotemerkki, joka tarjoaa vaatteita 2–10-vuotiaille tytöille ja pojille. Fransa Kids on erittäin suosittu lastenvaatemerkki monessa Euroopan maassa. Sen tunnusmerkkejä ovat tyylikkyys, käytännöllisyys, mukavuus, laatu, upeat painatukset, hienot yksityiskohdat, mielikuvituksellisuus, yksilöllisyys ja massasta erottuvuus sekä edullinen hinta-laatusuhde. Fransa Kids uudistaa valikoimaansa jatkuvasti, jopa kuukausittain, joten tuotemerkin vaatteet ovat aina viimeisimpien trendien mukaisia.

Vaatteiden suunnittelussa on lähtökohtana mix and match -periaate, jonka mukaan tuotemerkin vaatekappaleet ovat yhdisteltävissä toisiinsa helposti ja tyylikkäästi. Fransa Kidsin valikoimaan kuuluu kaiken tyylisiä lastenvaatteita. Mallistosta löytyy esimerkiksi sopivia tuotteita niin retrosta pitävälle tyyliniekalle, tulevalle rallikuskille, sähäkälle diskokuningattarelle kuin merihenkiselle lapsellekin. Fransa Kidsin upeiden vaatteiden avulla lapsen on helppo löytää oma yksilöllinen tyylinsä ja korostaa sitä. Myös massasta erottuminen onnistuu Fransa Kids -tuotemerkin vaatteiden avulla.

Fransa Kids tarjoaa tytöille paitoja, neuleita, liivejä, mekkoja, hameita, housuja, leggingsejä, takkeja, toppaliivejä, haalareita, päähineitä, shortseja, fleecevaatteita ja huiveja. Poikien tuotevalikoimaan puolestaan kuuluu paitoja, neuleita, liivejä, housuja, uimahousuja, takkeja, toppaliivejä, haalareita, päähineitä, shortseja ja fleecevaatteita. Sekä tyttöjen että poikien vaatteissa tarjolla ovat koot 98–140 cm.

Fransa Kidsin vaatteita on saatavissa Tanskasta, Norjasta, Ruotsista, Hollannista, Espanjasta, Islannista, Suomesta ja Saksasta. Tuotemerkin vaatteet kuuluvat myös monen verkkokaupan valikoimaan. Fransa Kids -tuotemerkki valtaa jatkuvasti alaa lastenvaatemarkkinoilla myös muissa Euroopan maissa sekä ympäri maailmaa.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun