Celavi vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. House of Brandon, Stockmann, Sportamore edustavat Celavi -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Celavi -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Celavi -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Celavi

Celavi

CeLaVi on tanskalainen lastenvaatebrändi, joka valmistaa vaatteita 1–10-vuotiaille tytöille ja pojille. CeLaVin tuotteiden suunnittelun lähtökohtia ovat ennen kaikkea mukavuus, helppous, kestävyys, ajankohtaiset lapsiin ja heidän vanhempiinsa vetoavat teemat sekä lasten lisääntyvä tietoisuus vaatteistaan ja yleisistä maailman muotitrendeistä. Vaatteet ovat lujaa tekoa, älykkäitä ja värikkäitä. Ne kestävät kovaakin kulutusta ja suojaavat lasta hyvin sateelta, mikä mahdollistaa vaatteiden käyttämisen käytännössä säässä kuin säässä ja tilanteessa kuin tilanteessa. Vaatteista voi kätevästi yhdistellä lukuisia erilaisia asukokonaisuuksia. Vaatteiden valmistuksessa on yhdistetty villaa ja Lycraa, minkä ansiosta vaatteet on mukava pukea päälle, ja ne säilyvät hyvän näköisinä pesukerrasta toiseen.

CeLaVin tuotevalikoimaan kuuluu paitoja, alusvaatteita, leggingsejä, yöpukuja, essuja, sadevaatteita, toppapukuja, fleecevaatteita, hanskoja, päähineitä, kaulaliinoja, neopreenistä valmistettuja kenkiä sekä kumisaappaita ja -kenkiä. Tuotteet on suunniteltu siten, että useimmista tuotenimikkeistä löytyy sekä tytöille että pojille sopivia värivaihtoehtoja ja kuoseja. Lisäksi CeLaVin valikoimista löytyy tuotteita erikseen vauvoille. Niitä ovat ruokalaput sekä töppöset, sandaalit ja muut kengät.

CeLaVin tuotteita myydään lukuisissa kauppaketjuissa ja itsenäisissä myymälöissä ympäri Eurooppaa. Tuotteita on saatavissa Tanskasta, Suomesta, Färsaarilta, Ruotsista, Grönlannista, Islannista, Hollannista, Norjasta, Itävallasta, Isosta-Britanniasta, Espanjasta, Ranskasta, Kreikasta, Italiasta, Puolasta, Romaniasta, Sloveniasta ja Sveitsistä. Kaikissa CeLaVin tuotteita myyvissä liikkeissä ei kuitenkaan ole tarjolla CeLaVin koko tuotevalikoimaa. CeLaVin tuotteet kuuluvat lisäksi monen verkkokaupan tuotevalikoimaan.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun