Abeko vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Lekmer edustaa Abeko -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Abeko -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Abeko -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Abeko

Abeko

Abeko on ruotsalainen vuonna 1948 perustettu sadevaatteisiin erikoistunut tuotemerkki. Yritys valmistaa tarkoituksenmukaisia, toimivia ja kulutuksenkestäviä, lähinnä ulkokäyttöön tarkoitettuja vaatteita. Niitä valmistetaan Ruotsissa, Suomessa, Puolassa, Tanskassa ja Norjassa noin 140 työntekijän voimin. Abekolla on lisäksi alihankkijoita Kaukoidässä. Tuotemerkin vaatteita valmistetaan ja myydään yhteensä noin miljoona kappaletta vuodessa. Abekon tuotteita jälleenmyydään useilla paikkakunnilla Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Virossa.

Abekon valikoimiin kuuluu lastenvaatteita, vapaa-ajanvaatteita naisille ja miehille, työvaatteita sekä hevosharrastajille tarkoitettuja vaatteita. Lapsille on tarjolla takkeja, haalareita, housuja, päähineitä, hanskoja, alusvaatteita, kumisaappaita, fleecevaatteita, sadevaatteita ja turvaliivejä. Lastenvaatteiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota lasten tarpeeseen liikkua vapaasti sekä vaatteiden turvallisuuteen ja laadukkuuteen. Aikuisten valikoimaan puolestaan kuuluu takkeja, housuja, sadevaatteita, päähineitä, fleecevaatteita, alusvaatteita, metsästysvaatteita, sukkia ja vöitä. Aikuisten vaatteet on suunniteltu siten, että ne päällä voi olla ja liikkua ulkona oli sää mikä tahansa.

Abekon työvaatemallisto sisältää takkeja, housuja, haalareita, sadevaatteita, alusvaatteita, päähineitä, fleecevaatteita, paitoja, vöitä, henkseleitä, polvisuojia ja suojapusseja. Työvaatteiden suunnittelun lähtökohtana on ollut työntekijän näkyvyyteen ja turvallisuuteen liittyvät EU-standardit sekä mahdollisimman hyvien työskentelymahdollisuuksien luominen huonoissakin olosuhteissa. Hevosharrastajille suunnattuja tuotteita ovat takit, housut, haalarit, sadevaatteet, alusvaatteet, vyöt ja päähineet. Hevosharrastajat ovat itse olleet mukana heille suunnattujen vaatteiden suunnittelussa, minkä ansiosta vaatteet ovat erityisen hyvin soveltuvia hevosharrastukseen ja -urheiluun.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun