Didriksons vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, KidsBrandStore, Outnorth edustavat Didriksons -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Didriksons -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Didriksons -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Didriksons

Didriksons

Didriksons on ruotsalainen vuonna 1913 perustettu teknisiin vaatteisiin erikoistunut tavaramerkki. Alun perin Didriksons valmisti ainoastaan sadevaatteita, mutta nykyään sen valikoimiin kuuluu myös muita teknisiä vaatteita. Vaatteiden käyttäjiä ovat erityisesti metsästäjät, golfin pelaajat, harrastuskalastajat sekä muut aktiivisesti ulkona luonnossa liikkuvat ja oleskelevat ihmiset. Didriksons on panostanut tuotteidensa muotoiluun ja laatuun mutta on pystynyt silti pitämään hinnat kuluttajan kannalta mielekkäällä tasolla. Vaatteiden suunnittelussa ja toteutuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota niiden vedenkestävyyteen, hengittävyyteen, lämpöeristykseen ja kosteudensiirtoon. Nämä tekniset ominaisuudet erottavat Didriksonsin vaatteet monien muiden valmistajien tarjoamista ulkoiluvaatteista.

Didriksons valmistaa teknisiä vaatteita sekä naisille, miehille että lapsille. Osa tuotemerkin tarjoamista vaatteista on unisex-mallisia, eli ne sopivat sekä nais- että miespuolisille ulkoilijoille. Naisille on tarjolla monen kokoisia takkeja, fleecepusakoita, housuja, sadevaatteita ja päähineitä. Miesten valikoimaan puolestaan kuuluu eri kokoisia takkeja, housuja, ponchoja, sadevaatteita, päähineitä, hanskoja, vöitä, pelastusliivejä ja radiotaskuja. Lasten mallisto sisältää takkeja, haalareita, housuja, sadevaatteita, päähineitä ja hanskoja. Lasten koot alkavat 80 cm:stä ja ulottuvat aina 170 cm:iin asti. Lapsille suunnattuun tuotevalikoimaan kuuluu sekä tytöille että pojille sopivia vaatteita.

Didriksonsin teknisiä vaatteita on saatavilla eri puolilla maailmaa. Tuotteita myyviä maita ovat Ruotsi, Tanska, Suomi, Norja, Islanti, Saksa, Ranska, Benelux-maat, Sveitsi, Iso-Britannia, Irlanti, Tšekki, Slovakia, Venäjä, Baltian maat, Australia ja Uusi-Seelanti.

Didriksons mainos

Didrikssonin vaatemerkin upea tarina vie norjalaiseen kalastajakylään ja viime vuosisadan alkuun!


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun