Ticket to Heaven vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos edustaa Ticket to Heaven -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Ticket to Heaven -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Ticket to Heaven -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Ticket to Heaven

Ticket to Heaven

Ticket to heaven on tanskalainen brändi. Se on erikoistunut laadukkaisiin lasten ulkovaatteisiin mutta valmistaa myös muita vaatteita ja erilaisia tarvikkeita. Ticket to heaven tarjoaa vauvoille haalareita, takkeja, toppaliivejä, paitoja, fleecepuseroita, housuja, mekkoja, hattuja, hanskoja, töppösiä, yöpukuja, uimapukuja, vuodevaatteita ja makuupusseja. Tyttöjen valikoimaan puolestaan kuuluu haalareita, takkeja, toppaliivejä, housuja, paitoja, neuleita, toppeja, hameita, mekkoja, shortseja, leggingsejä, yöpukuja, uimapukuja, vuodevaatteita, sadeasuja, kumisaappaita, hanskoja ja hattuja. Pojille tarjolla on haalareita, takkeja, toppaliivejä, housuja, paitoja, neuleita, shortseja, yöpukuja, vuodevaatteita, uimahousuja, sadeasuja, kumisaappaita, hanskoja ja hattuja. Lasten vaatteita on tarjolla pienistä lapsista jopa 16 vuoden ikäisille. Ticket to heavenillä on ulkovaatteita myös naisille: takkeja, toppaliivejä, sadeasuja, huiveja, hattuja ja kumisaappaita. Lisäksi tuotemerkin valikoimiin kuuluu reppuja, kasseja, penaaleja, meikkipusseja, lompakoita, pyöräilykypäriä ja muita tarvikkeita.

Ticket to heaven painottaa suunnittelussaan vaatteiden ja muiden tuotteidensa mukavuutta, turvallisuutta ja helppohoitoisuutta. Vaatteet ovat helposti puettavissa lapsen päälle, ne ovat veden- ja tuulenpitäviä sekä hengittäviä. Myös iloiset värit ja toimivat yksityiskohdat ovat tärkeässä osassa Ticket to heavenin tuotteissa. Lisäksi Ticket to heaven kiinnittää tuotteita valmistaessaan erityistä huomiota ympäristöasioihin ja tuottajamaiden työoloihin. Ticket to heaven -kauppoja on Tanskan lisäksi Ruotsissa ja Saksassa. Niiden lisäksi tuotteita jälleenmyydään Färsaarilla, Grönlannissa, Hollannissa, Irlannissa, Islannissa, Isossa-Britanniassa, Italiassa, Itävallassa, Latviassa, Liettuassa, Luxemburgissa, Norjassa, Suomessa ja Sveitsissä.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun