Småfolk

Småfolk

Småfolk on tanskalainen, kahden naisen perustama lastenvaatebrändi, joka on tunnettu iloisista väreistään ja pirteistä printeistään. Sen valikoimiin kuuluu vaatteita ja tarvikkeita sekä vauvoille että lapsille. Småfolk tarjoaa vauvoille paitoja, bodeja, haalareita, takkeja ja päähineitä. Lapsille tarjolla puolestaan on housuja, paitoja, collegepaitoja, neuleita, sukkia, sukkahousuja, mekkoja, hameita, päähineitä, yöasuja, haalareita, takkeja, sadeasuja sekä uima-asuja. Vaatteiden lisäksi Småfolkin valikoimiin kuuluu muun muassa kumisaappaita, vuodevaatteita, pyyhkeitä, vaununsuojuksia, ruokalappuja, imetystyynyjä sekä vaipanvaihtoalustoja.

Småfolk valmistaa vaatteensa materiaaleista, jotka eivät sisällä haitallisia aineita. Tämä on erityisen tärkeä ominaisuus lastenvaatteissa. Brändin tuotteet ovat muutenkin laadukkaita ja luotettavia. Kuoseiltaan Småfolkin tuotteet ovat värikkäitä, iloisia, hauskoja, pirteitä, massasta erottuvia ja retrohenkisiä. Tunnetuin niistä on omena, joka esiintyy myös tuotemerkin logossa. Kuosit ovat sekä aikuisten että eri-ikäisten lasten makuun. Valikoimista löytyy sopivia kuoseja sekä tytöille että pojille.

Vaikka Småfolk on perustettu vasta vuonna 2005, tuotemerkki tunnetaan jo hyvin ympäri maailman. Siitä on tullut suosittu erityisesti hyvän laatunsa ja värikkäiden kuosiensa ansiosta. Småfolkin tuotteita myydään Euroopassa Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Islannissa, Färsaarilla, Grönlannissa, Belgiassa, Hollannissa, Saksassa, Ranskassa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Sveitsissä, Itävallassa, Italiassa, Espanjassa, Puolassa, Tšekissä ja Sloveniassa sekä muualla maailmassa Yhdysvalloissa, Australiassa, Japanissa ja Singaporessa. Tuotteita on saatavissa sekä perinteisistä vaateliikkeistä että Internetin kautta vaatteita myyvistä kaupoista.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun