Kavat vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Zalando, Outnorth edustavat Kavat -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Kavat -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Kavat -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Kavat

Kavat

Kavat on ruotsalainen kenkämerkki, jonka historia ulottuu vuoteen 1945. Kavat on edelleen perustajasuvun omistuksessa, ja osa jalkineista valmistetaan yhä Kumlassa Ruotsissa. Kavat korostaa tuotannossaan kestävää kehitystä, ja Kavat onkin maailman ensimmäinen jalkinemerkki, jolle on myönnetty EU:n Eco-label -ympäristömerkki. Tämä tarkoittaa sitä, että Kavat-kenkien valmistusprosessi kuormittaa ympäristöä mahdollisimman vähän. Kavat-kengissä käytetään mahdollisimman paljon aitoja materiaaleja kuten nahkaa.

Kavat-kenkiä on tarjolla naisille, miehille ja lapsille. Kavat ammentaa inspiraatiota 1960- ja 1970-lukujen klassisesta ruotsalaisesta tyylistä. Kavat tarjoaa naisille mm. tyylikkäitä nahkaisia nilkkureita, jotka sopivat arkikäyttöön kelillä kuin kelillä. Valikoimasta löytyy myös tukevia naisten varsikenkiä. Kesäisiin oloihin Kavatin valikoimasta löytyy paljon erilaisia kevyitä tossuja, avokkaita ja sandaaleja. Kavat tarjoaa miehille erilaisia rentoja mutta silti tyylikkäitä arjen jalkineita. Nilkkaan asti ulottuvat Kavat-miestenkengät ovat mukavia katukäytössä kaikilla keleillä. Kavatin miesten valikoimassa on myös klassisia puolikenkiä sekä ilmavia sandaaleja.

Kavatin lasten kenkävalikoima tarjoaa jalkineita kaikenikäisille lapsille sylivauvoista kouluikäisiin, sekä tytöille että pojille. Pikkuvauvoille löytyy mm. perinteisiä leveälestisiä vauvankenkiä, joita on monissa eri pirteissä väreissä. Hieman isommille lapsille Kavat tarjoaa mm. kevyitä ja mukavia kangaskenkiä iloisilla kuvioilla. Valikoimassa on mm. Peppi Pitkätossu -teemaisia jalkineita. Lastenjuhlia varten Kavatin valikoimasta löytyy tyylikkäitä pieniä juhlakenkiä: mustia kenkiä pojille ja värikkäitä avokkaita tytöille. Sadekeleille Kavat tarjoaa lapsille värikkäitä kumisaappaita ja kesän helteille sandaaleja.

Kavat mainos

Kavat video on tarina siitä, kuinka lehmä päätyy ensin Kavatin tehtaalle Ruotsiin ja sitten kengiksi meidän jalkoihimme.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun