Hush Puppies vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Spartoo, Zalando edustavat Hush Puppies -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Hush Puppies -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Hush Puppies -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 5 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Hush Puppies

Hush Puppies

Hush Puppies on amerikkalainen muotibrändi, jonka omistaa jalkinevalmistaja Wolverine. Wolverinella on pitkä historia laadukkaiden kenkien valmistajana, ja Hush Puppies -tuotemerkki syntyi vuonna 1958, kun yritys tutki uusia menetelmiä siannahan parkitsemiseksi. Tällöin syntyi ajatus tuoda markkinoille rentoja nahkakenkiä, jotka sopisivat 1950-luvulla nopeasti yleistyneeseen esikaupunkielämään. Hush Puppies -kengistä tulikin suuri menestys. Hush Puppies -brändin nykyinen suosio syntyi 1990-luvulla, kun monet Hollywoodin megatähdet alkoivat suosia Hush Puppies -kenkiä. Hush Puppies tarjoaa nykyään jalkineita sekä miehille että naisille, ja tuotenimi on lisensoitu myös muissa vaatteissa käytettäväksi.

Tämän päivän Hush Puppies -miesten jalkinemallisto jakautuu casual- ja smart-tuotelinjoihin. Casual-tuotelinjasta löytyy moneen eri lähtöön rentoja jalkineita, joista monet perustuvat alkuperäiseen, vuoden 1958 Hush Puppies -mallistoon. Miehille on tarjolla mm. erilaisia nauhakenkiä sekä avokkaita. Niitä voi käyttää niin shortsien kuin farkkujenkin kanssa sekä osana smart casual -pukeutumista. Smart-mallistosta taas löytyy tyylikkäitä nahkakenkiä vaikkapa puvun kanssa käytettäviksi. Smart-mallisto sisältää sekä klassisia puolikenkämalleja että nilkkakorkuisia jalkineita.

Naisille Hush Puppies -mallistosta löytyy paljon jalkineita eri tilaisuuksiin. Hush Puppies -saappaat ovat tyylikkäitä vaikkapa katukäytössä. Niitä löytyy täyspitkiä malleja sekä vähän yli nilkan ulottuvia malleja eri korkuisilla koroilla. Hush Puppies -nilkkurit ovat niinikään tyylikkäitä arkikäytössä, ja ne sopivat myös vaikkapa toimistoympäristössä pidettäviksi. Hush Puppies -mallistosta löytyy naisille myös matalakorkoisia avokkaita ja kevyitä sandaaleja.

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Paula Laukkanen
Ennen Helsingin Hakaniemen tavaratalon sulkemista ostin sieltä rosat, mustat ja punaiset Hush Puppies naisten aamutossut. Kaikki kolme tossuparia ovat käyttämättöminä laatikoissaan. Tänään olisin ottanut käyttöön punaiset, mokkaiset, tekoturkiksella somistetut tossut, mutta ne eivät ole jalkoihin sopivat muotoilunsa puolesta. Toinen tossuparin tossuista ei ole sopiva sen enempää vasempaan kuin oikeaan jalkaan. Toisesta en ole varma. Sekä mustat että rosat tossut ovat muotoilultaan normaalit 39-numeroiset naisten aamutossut niin kuin ovat olleet kaikki aikaisemmat HushPuppies tossuni. Miten mielestänne minun tulisi menetellä tässä tilanteessa? Terveisin, Paula Laukkanen, Puh. 050 37 37 681

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun