Clarks vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Spartoo, Zalando edustavat Clarks -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Clarks -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Clarks -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 5 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Clarks

Clarks

Clarks kenkämerkki on tullut tunnetuksi laadukkaista ja mukavista kengistään jo parin vuosisadan ajan, ja tämä perinne jatkuu yhä edelleen. Naisten kenkämallisto on laaja ja monipuolinen, ja sieltä jokainen löytää varmasti itselleen mieluisan mallin. Naisille on tarjolla useita eri kenkämalleja kuten Casual Boots, Smart Boots, Casual shoes, Casual Sandals ja Smart Sandals. Clarks kengät tunnetaan korkeasta laadustaan ja tyylikkäistä malleistaan. Voit valita saappaista lyhytvartisia, pitkävartisia, nahkasaappaita, mokkasaappaita tai kenkiä, joissa on yhdistetty molemmat materiaalit. Saappaita on myös erittäin tyylikkäitä aivan lyhytvartisia malleja, jotka sopivat niin hameen kuin housujenkin kanssa.

Clarksin sandaalit ovat todella laadukkaita ja huolella valmistettuja, ja niitä löytyy korkeakorkoisista kiilakorkoisiin. Matalakorkoisia kenkiä on paljon eri mallisia kuten myös ballerinoja ja kävelykenkiä. Clarks kenkämallisto on erittäin laaja, ja kenkiä valmistetaan monella eri lestillä, joten jokaiselle löytyy varmasti muodikas ja mieleinen kenkäpari.

Clarks miestenkengät ovat laadustaan tunnettuja, ja miehille on runsas valikoima kenkiä sporttisen mukavista kengistä aina tyylikkäisiin juhlakenkiin. Miesten mallisto on suunniteltu kaikenikäisille miehille, ja sieltä löytyy tyylikkäitä saappaita, paljon erilaisia vapaa-ajan kenkiä sekä sandaaleja. Clarks lasten kengät on suunniteltu perheen pienimmille, ja mallistossa on paljon eri vaihtoehtoja sekä tytöille että pojille. Lastenkengät on valmistettu ottaen huomioon lasten erityiset tarpeet, ja korkea laatu sekä ortopedinen muotoilu takaa hyvän istuvuuden ja käyttömukavuuden.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun