Gant vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Stiletto, Zalando edustavat Gant -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Gant -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Gant -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 8 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Gant

Gant

Gant on alunperin amerikkalainen vaatemerkki, joka on eurooppalaisen omistuksen myötä kasvanut erääksi maailman tunnetuimmista muotibrändeistä. Tänä päivänä Gant tarjoaa laajan valikoiman vaatteita miehille, naisille ja lapsille. Gant-valikoimaan kuuluu myös mm. kodintekstiilejä.

Gant-vaatteet on jaettu viiteen eri tuotelinjaan: Gant New Haven (G. N. H.), RUGGER, CD By Michael Bastian, Yale Co-op ja Kids. Gant New Haven -tuotelinja kunnioittaa nimellään Gantin historiaa: tuotemerkki syntyi New Havenin kaupungissa Connecticutin osavaltiossa vuonna 1949. Se on Gantin päätuotelinja, ja se käsittää täyden valikoiman käyttövaatteita. Miehet löytävät tästä valikoimasta muun muassa bleisereitä, farkkuja, housuja, huppareita, villapaitoja, päällystakkeja, shortseja, uimahousuja ja alusvaatteita. Naisille Gant New Haven -tuotelinjasta löytyy muun muassa mekkoja ja hameita, villapaitoja, poolopaitoja, päällystakkeja ja housuja.

RUGGER on urheilullinen, nuorille ja nuorenmielisille suunnattu tuotelinja. Sen vaatteet henkivät perinteistä amerikkalaista muotia Gantin juuria kunnioittaen. Miehille ja naisille RUGGER-valikoimasta löytyy mm. takkeja, paitoja ja housuja.

GANT By Michael Bastian on trendikäs tuotelinja, josta löytyy tyylikkäitä vaatteita mm. smart casual -pukeutumiseen. Yale Co-op -tuotelinja sisältää klassisia Gantin miestenpaitoja, jotka 1950- ja 1960-luvuilla olivat amerikkalaisten opiskelijoiden suuressa suosiossa. Siitä tuleekin tuotelinjan nimi Yale.

Gant tarjoaa lapsille Kids-tuotelinjassaan mm. erilaisia paitoja, takkeja ja housuja. Tytöille on lisäksi tarjolla mekkoja ja hameita. Kids-valikoimasta löytyy vaatteita ja kokoja sylivauvoista kouluikäisiin.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun