Pantofola D'Oro vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Spartoo, Zalando, Stayhard edustavat Pantofola D'Oro -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Pantofola D'Oro -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Pantofola D'Oro -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Pantofola D'Oro

Pantofola D

Pantofola d’Oro on italialainen kenkiä valmistava merkki, jonka historia ulottuu vuoteen 1886. Pantofola d’Oro on tunnettu erityisesti jalkapallokengistään, mutta valikoimasta löytyy myös muita vapaa-ajan jalkineita. Pantofola d’Oro on suomeksi kultainen tohveli. Tämä tuotenimi syntyi 1950-luvulla, kun jalkapallojoukkue Juventuksen englantilaisvahvistus John Charles mieltyi yrityksen valmistamiin jalkapallokenkiin. ”Ei tämä ole kenkä”, John sanoi. ”Se on tohveli... kultainen tohveli!”

Pantofola d’Oron tämän päivän valikoima sisältää neljä eri tuotelinjaa: Spare Time, PdO1, PdO Gold sekä jalkapallokengät. Pantofola d’Oro Spare Time -valikoima käsittää, kuten sen nimestä voi päätellä, rentoja mutta silti tyylikkäitä vapaa-ajan jalkineita. Valikoima sisältää mm. miesten avokkaita, jotka tyylinsä puolesta sopivat vaikka puvun kanssa käytettäviksi, sekä kevyitä tossuja ja kävelykenkiä. Naisten Pantofola d’Oro Spare Time -valikoimasta löytyy mm. mukavia kävelykenkiä, ballerinoja ja nilkkureita.

Pantofola d’Oro PdO1 -valikoimassa on paljon erivärisiä kevyitä nahkatossuja, jotka ovat parhaimmillaan kesäisen kaupungin kaduilla kävellessä. Niissä on käytetty mm. korkealaatuista nappanahkaa. Pantofola d’Oro PdO Gold -valikoima sisältää mm. korkeavartisempia nahkatossuja, jotka tukevat nilkkaa paremmin.

Pantofola d’Oro -jalkapallokengät ovat jo vuosikymmenien ajan olleet maailman parhaiden jalkapallonpelaajien suosiossa. Niiden salaisuus on pehmeä nahka, joka muotoutuu käyttäjänsä jalan mukaan ja tekee kengistä erittäin joustavia. Näin kenkä tuntuu pelaajan jalassa mukavalta ja mahdollistaa kaikenlaiset liikkeet, jotka jäykillä kengillä eivät onnistuisi. Tätä piirrettä arvostavat niin jalkapallon harrastajat kuin ammattilaisetkin.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun