Calvin Klein vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Bubbleroom, House of Brandon edustavat Calvin Klein -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Calvin Klein -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Calvin Klein -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 11 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Calvin Klein

Calvin Klein

Calvin Klein on eräs maailman kuuluisimpia muotibrändejä. Suunnittelija Calvin Klein aloitti bisneksensä pienestä vaatekaupasta York-hotellissa New Yorkissa vuonna 1968, ja pian hänen luomuksensa nousivat muotimaailman huipulle. Tänä päivänä Calvin Klein tarjoaa laajan valikoiman vaatteita miehille ja naisille. Calvin Klein -nimellä myydään myös mm. kodintekstiilejä, kelloja ja kosmetiikkaa.

 

Calvin Klein tarjoaa muotia mm. seuraavissa tuotelinjoissa: Calvin Klein Collection, ck Calvin Klein, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans ja Calvin Klein Underwear. Calvin Klein Collection on Calvin Kleinin huippumallisto, joka käsittää mm. maailman kärjessä olevien vaatesuunnittelijoiden luomia miesten pukuja. Edellisen vastapainoksi ck Calvin Klein tarjoaa valikoiman viimeisimpiä trendejä heijastavia, nuorekkaita vaatteita moderniin kaupunkielämään. Valikoimasta löytyy niin tyylikkäitä miestenvaatteita kuin kuumia iltapukuja naisille.

Calvin Klein -tuotelinja käsittää tyylikkäitä arkivaatteita miehille ja naisille. Valikoimasta löytyy esimerkiksi tyylikkäitä nahkatakkeja, paitoja ja housuja. Calvin Klein Jeans -tuotelinja sisältää paljon erilaisia farkkuja miehille ja naisille. Calvin Klein -farkut ovat todella tyylikkäitä, ja ne yllä kelpaa astella kaupungin kaduilla. Niillä säväyttää myös iltamenoissa.

Calvin Klein Underwear on Calvin Kleinin alusvaatelinja. Calvin Klein oli aikoinaan ensimmäinen yritys, joka teki miesten alusvaatteista brändituotteita. Tänä päivänä Calvin Klein tarjoaa alusvaatteita myös naisille. Valikoimasta löytyvät kaikki tarpeelliset alusvaatteet, kuten rintaliivit ja pikkuhousut. Kaikki Calvin Klein -alusvaatteet on suunniteltu käyttäjän mukavuutta silmälläpitäen.

Calvin Klein mainos

Calvin Kleinin kevään 2014 mallisto!

Calvin Klein mallisto naisten kevät 2014 catwalk.

 Calvin Klein mallisto miesten kevät 2014 catwalk.


 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun