New Balance vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, House of Brandon, Spartoo edustavat New Balance -vaatteita. Näet kaikki sivujemme New Balance -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan New Balance -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 12 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

New Balance

New Balance

New Balance on amerikkalainen kenkävalmistaja, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1906, jolloin Willam J. Riley keksi jalkaa tukevan kengänpohjallisen. Tätä ruvettiin myymään nimellä New Balance eli uusi tasapaino. Aluksi tätä tuotetta markkinoitiin mm. poliiseille ja tarjoilijoille, jotka työnsä puolesta joutuvat olemaan paljon seisaallaan, mutta aikojen kuluessa urheilijoista tuli New Balancen merkittävin asiakaskunta. Urheilijoille New Balance keksi mm. ruveta valmistamaan kokoja, joissa oli vaihtoehtoja myös leveyssuunnassa. Lenkkareiden tultua muotikengiksi ympäri maailmaa New Balance on keskittynyt kehittämään urheilukenkiä kaikkein vaativimmille käyttäjille. Näin ne eivät ole hinnoiltaan edullisia, mutta laatu- ja mukavuustietoiselle kuluttajalle ne ovat omiaan.

Tämän päivän New Balance -mallisto käsittää kenkiä kävelystä aktiiviseen urheiluun niin miehille ja naisille kuin lapsillekin. New Balance -mallistosta voidaan erotella ainakin seitsemän eri tuotelinjaa. Minimus-tuotelinja sisältää juoksukenkiä erilaisiin olosuhteisiin. Minimus-mallistosta löytyvät tarkoituksenmukaiset jalkineet niin kaduilla kuin maastossakin juoksemiseen. USA-mallisto sisältää värikkäitä yleislenkkareita, jotka sopivat kaikenlaiseen ulkoiluun ja liikuntaan. NBX Running on juoksukenkämallisto, joka sopii kaikenlaisiin oloihin. Limited Edition -mallisto käsittää sekä korkea- että matalavartisia lenkkareita, joita nimensä mukaisesti on valmistettu vain rajattu määrä kutakin mallia ja väriä. Collector’s Kicks -tuotelinja käsittää klassisen tyylikkäitä lenkkareita, jotka sopivat niin juoksuun kuin katukäyttöönkin. Military-tuotelinja sisältää korkeavartisia lenkkareita, joita voidaan jo kutsua varsikengiksi. Award Winners sisältää jalkineita, jotka ovat saaneet urheilualan ammattilehtien palkintoja toimivuudestaan.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun